2023-05-07 18:52:00
Φωτογραφία για ΚΚΕ : ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ έστειλε η συγκέντρωση του ΚΚΕ

Σε μαζική συγκέντρωση της ΚΟΒ Ξηρόμερου στην παραλία του Αστακού, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.. Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΚΟΒ Γιώργος Θεοδώρου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Κομπλίτσης, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρόμερου.

Στην ομιλία του ο Νίκος Παπαναστάσης, κάλεσε το λαό να απορρίψει τα εκβιαστικά διλήμματα των ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για σταθερή κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι είναι πολλά περισσότερα όσα ενώνουν τα δύο κόμματα, που από κοινού με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και σε αυτή την κοινοβουλευτική θητεία, ψήφισαν από κοινού σωρεία αντιλαϊκών μέτρων.

Τόνισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, στήριξαν το 50% και το 80% των νομοσχεδίων της ΝΔ ως και σήμερα, εφόσον και οι τρεις τους δεσμεύονται στα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα των ΕΕ, ΝΑΤΟ – ΗΠΑ και των σχεδιασμών για την ανάκαμψη και ανάπτυξη των επιχειρηματικών κερδών και της αστικής τάξης της χώρας
. Σε αυτή τη βάση, εξήγησε τις «χρήσιμες υπηρεσίες» που προσφέρουν και μια σειρά άλλα αστικά κόμματα όπως ΜΕΡΑ25, Ελληνική Λύση κ.α., που όπως και στο παρελθόν, άλλα παρόμοια , αφού ψήφισαν σειρά αντιλαϊκών μέτρων, στήριξαν κυβερνήσεις, εν συνεχεία εξαφανίστηκαν, στελέχη τους βρέθηκαν σε άλλα κόμματα.

Στάθηκε και στον αγώνα του ΚΚΕ για μια σειρά και τοπικά ζητήματα, όπως για καθαρές θάλασσες και περιβάλλον, ενάντια στην επιχειρούμενη και ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών με τις Π.Ο.Α.Υ., αλλά και για εργαζόμενους σε αυτές με όλα τα εργασιακά δικαιώματα με μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Επίσης, για την ενίσχυση των υποστελεχωμένων και πίσω από όλες τις πραγματικές ανάγκες δομών δημόσιας Υγείας, υπογραμμίζοντας πως και για όλα αυτά, το πραγματικό δίλημμα είναι πόσο ισχυρός θα βρεθεί ο λαός την επομένη των εκλογών, με δυνατό το ΚΚΕ παντού, με περισσότερους βουλευτές –επανεκλογή και στο νομό με υψηλά ποσοστά του κόμματος-, αλλά και περισσότερους κομμουνιστές και συμπορευόμενους μαζί τους στα τοπικά και περιφερειακά συμβούλια.

Να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, γιατί είναι η μόνη ψήφος που δεν θα «μεταλλαχτεί» μετά τις εκλογές, κάλεσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Κομπλίτσης, σημειώνοντας ότι η ενίσχυση των κομμουνιστών σε όλες τις κάλπες, θα δώσει δύναμη και ώθηση στις εργατικές και λαϊκές διεκδικήσεις μέσα και έξω από τα όργανα διοίκησης, σε αγωνιστική ανάταση.

Αναφέρθηκε και στις ευθύνες των τοπικών και περιφερειακών Αρχών για προβλήματα που βιώνουν εργαζόμενοι και λαός, απ’ την πολιτική που ακολουθείται σε μια σειρά τομείς, αποτελώντας ουσιαστικά και το «μακρύ χέρι» της κεντρικής εξουσίας και των αντιλαϊκών κυβερνήσεων, καλώντας στις επόμενες μέρες μέχρι την 21η Μάη, να μην χαθεί καθόλου χρόνος, ώστε να φτάσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παντού μέχρι και κλείσιμο της κάλπης.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ