2023-05-09 19:07:41
Φωτογραφία για Ευάγγελος Μιμμής: « Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο, τον άνθρωπο που ανέβασε τον πήχη του πολιτισμού»

 



Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Ευάγγελος Μιμμής, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:...



«Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο στις δημοτικές εκλογές υπόδειγμα τιμιότητας ηθικής και εργατικότητας, που ανέβασε τον πήχη του πολιτισμού στα ύψη στον τόπο μας και όχι μόνο. Με απόλυτη πίστη στο πρόσωπο του θα εργαστώ μαζί του να φτάσουμε τον πήχη στο ζενίθ εκεί που αξίζει ο τόπος μας να βρίσκεται!».

Ο Ευάγγελος Μιμμής είναι καθηγητής μουσικής με 25ετή εμπειρία. Στην πολύχρονη επαγγελματική του διαδρομή έχει διδάξει σε μουσικά γυμνάσια της χώρας μας, όπως: Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου, Πειραιά, Πρεβέζης και Κορίνθου. Επίσης σε δημοτικά σχολεία του δήμου Αθηναίων, Περιστερίου, Κερατσινίου, Νίκαιας, Πειραιά κ.ά.). Ενώ υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα «Μουσικά σχήματα στη Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο».


Κατά το διάστημα 1998 έως 2003 εκτέλεσε χρέη Αρχιμουσικού στο σύλλογο «Φίλοι της μουσικής» «Διονύσιος Σολωμός» με καθήκοντα διδασκαλίας και εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, διεύθυνση της μπάντας του συλλόγου, διεύθυνση της ορχήστρας ελαφράς μουσικής του συλλόγου και συγγραφή μουσικών έργων προσαρμοσμένων στην μπάντα.

Έχει μεγάλη συναυλιακή δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό και αμέτρητες συνεργασίες με επώνυμους καλλιτέχνες καθώς και ένα πλούσιο ρεπερτόριο μελωδιών τραγουδισμένο σε τέσσερις γλώσσες και πολλά ακόμη.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ