2023-05-11 14:21:19
Φωτογραφία για Πέμπτη, 11/5/2023: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Αφού ολοκληρώσουμε την εργασία 9 (σελίδα 33 - Τ.Ε.) πάνω στο κείμενο (όπως την κάναμε στην τάξη), προετοιμαζόμαστε για το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης της ενότητας, με τη βοήθεια της προηγούμενης ανάρτησης και της επαναληπτικής φωτοτυπίας που μοιράστηκε στην τάξη (δεν θα εξεταστεί και είναι προαιρετική). Θυμίζω ότι το επαναληπτικό θα γίνει την Τρίτη, 16/5.

Μαθηματικά: Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το αυριανό επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στην 7η ενότητα (εξαιρούνται τα κεφάλαια 36, 37 και 43), με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης. Βεβαιωνόμαστε ότι θα έχουμε μαζί μας το σετ των γεωμετρικών μας οργάνων και τον υπολογιστή τσέπης για τις μετρήσεις στους κύκλους.

Γεωγραφία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του κεφαλαίου 29 ("Ο πληθυσμός της Ελλάδας") και του κεφαλαίου 30 ("Η γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού της Ελλάδας"), προτού συμπληρώσουμε τις εργασίες 3, στη σελίδα 43, και 3, στη σελίδα 44 (Τ.Ε.). Για να ενημερωθούμε για τον πληθυσμό της χώρας μας μετά την απογραφή του 2021, αλλά και για επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό, κάνουμε "Κλικ στη μάθηση" στις αντίστοιχες αναρτήσεις, εδώ κι εδώ.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ