2023-05-11 14:30:05
Φωτογραφία για «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του





Το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, στις 19:00, o Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη» τους ηθοποιούς Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ισιδώρα Δωροπούλου, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Μιχάλη Μιχαλακίδη.



Στο νέο επεισόδιο θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.



Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο, με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που ανέρχεται στις 37.500 ευρώ.



Στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Μαΐου, στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στις 39.000 ευρώ.

Στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη. Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει.



«Πες τη λέξη». Από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέμπτη, 11/5/2023: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέμπτη, 11/5/2023: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ