2023-05-11 21:57:21
Φωτογραφία για Γιώργος Β Σολτάτος: Επιστολή για αποκατάσταση αλήθειας!
Αξιότιμοι Κύριοι,

Την τρίτη το πρωί, έστειλα την παρακάτω επιστολή και που αφορούσε την ανάρτηση της φωτογραφίας μου σε πολλά μέσα, από την επίσκεψη της κα; Σταρακά στην Παραβόλα!. Παράλληλα με γραπτό μύνημα προς την ίδια, της επεσήμανα το άστοχο και προβοκατόρικο δελτίο τύπου που εξέδωσε και έστειλε στα μέσα ενημέρωσης και που είχανε μεν στόχο την δικιά της προβολή ως υποψηφίας, την δικιά μου δε μείωση ως ενεργού πολίτη του Νομού με πολλαπλή δράση

Η κα γραπτά υποσχέθηκε , ότι έστειλε δελτίο τύπου για την αφαίρεση της φωτογραφίας , την Τετάρτη στις 5,05 μ.μ!

Την ίδια μέρα και στις 9,56 μ.μ την ενημέρωσα γραπτά οτι υπάρχει ακόμα η επίμαχη φωτογραφία στην δικιά σας ιστοσελίδα!

Η κα; δεν μου απάντησε.

Παράλληλα από χθές ψάχνω εναγωνίως την ηλεκτρονική διεύθυνση σας ,προκειμένου να σας στείλω την παρακάτω επιστολή , που έστειλα στα μέσα που δημοσίευσαν την φωτογραφία και που σχεδόν (προς τιμή τους) την απέσυραν .


Μόλις προ ολίγου κατόρθωσα να μάθω την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και με δεδομένο ότι η κα; ούτε γνωρίζει τι στέλνει, ούτε που τα στέλνει σας Παρακαλώ στα πλαίσια της δεοντολογίας που θεωρώ οτι έχετε, να προχωρήσετε στην δημοσίευση της επιστολής μου!

Σημείωση: Στο κα ο ερωτηματικό αποτελεί συνειδητή επιλογή!

Αγρίνιο 11 Μάη 2023.

Γιώργος Β Σολτάτος!

Η επιστολή έχει ως εξής:

Υπάρχουνε όρια;

Πόσο χαμηλά θα φτάσουν ορισμένοι;

Το Σάββατο το μεσημέρι στην Παραβόλα συνάντησα την κα Χριστίνα Σταρακά την οποία γνωρίσα από την συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο προ δεκαετίας περίπου!

Ενώ είμαι μέσα στο αυτοκίνητό μου, την χαιρέτησα ευγενικά ,χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο, γελώντας σήκωσα το χέρι και έκανα το σήμα της Νίκης φωνάζοντας ΚΚΕ!

Αφού άλλωστε είναι σε όλους γνωστό ότι εδώ και χρόνια σταθερά και με πολλούς τρόπους στηρίζω και ψηφίζω το ΚΚΕ!

Φαίνεται ότι δυστυχώς ότι και η ευγένεια γίνεται πλέον "όπλο " , προσωπικών επιδιώξεων και φιλοδοξιών και στην περίπτωσή μου αποκτά και "προβατόρικα" χαρακτηριστικά!

Η κα προχώρησε καταρχήν στην ανάρτηση φωτογραφίας στο fb και προφανώς με δελτίο τύπου στα μέσα ενημέρωσης!!

Χθές το βράδυ αργά όταν ενημερώθηκα για την ανάρτηση στο fb ,επικοινώνησα μαζί της και με οργή της ζήτησα να αποσύρει την φωτογραφία μου από το fb.

Πραγματικά το έκανε !

Όμως σήμερα στα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται να είναι η "επίμαχη " φωτογραφία μου !

Κα Σταρακά , μία λέξη μόνο :

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Και να γνωρίζεις:

Σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξει η συμπεριφορά μου , η ευγένεια μου και ο πολιτικός πολιτισμός μου που με αυτόν χρόνια με γνωρίζουνε κσι οι σύντροφοί μου αλλά και οι πολιτικοί αντίπαλοί μου!!

Αγρίνιο 9 Μάη 2023!

Γιώργος Β Σολτάτος!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ