2023-05-12 17:00:05
Φωτογραφία για Η Μίλαν αλλάζει όλο το ρόστερ της



Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ της Μίλαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γράφουν οι Ιταλοί. Η φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να… μπερδεύει: Είναι επιτυχημένη ή όχι; Αν οι Ροσονέρι μείνουν τελικά εκτός Champions League, εκτός 4άδας στη Serie A, προφανώς θα είναι αποτυχημένη.

Αν τερματίσουν στην 4άδα, μπορεί και να είναι επιτυχημένη, αν σκεφτούμε ότι η ομάδα έφτασε ως τους "4" του Champions League. Και επειδή μπάλα είναι και γυρίζει, επειδή ντέρμπι είναι και όλα γίνονται, υπάρχει και η ρεβάνς… Ακόμη κι αν τελικά αποκλειστεί από την Ιντερ όμως, η Μίλαν προχώρησε φέτος στην Ευρώπη περισσότερο από ό,τι αναμενόταν. Και αυτό θα φανεί και στο ταμείο του κλαμπ από τα λεφτά που θα μπουν. Ο ιταλικός Τύπος, όμως, σήμερα ασχολείται με αυτούς που θα… βγουν. Με τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν
. Και αν πιστέψουμε τη Gazzetta dello Sport, αυτοί οι παίκτες μπορεί να φτάσουν και τους 10 συνολικά. Η εφημερίδα, μάλιστα, δεν στέκεται εκεί, δεν αναφέρει απλά ότι θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις, αλλά γράφει και τα ονόματα, τα οποία είναι τα εξής: Ταταρουσάνου, Μιράντε, Μπακαγιόκο, Ιμπραΐμοβιτς, Ντεστ, Φρανκς, Αντλί, Μπάλο Τουρέ, Ρέμπιτς, Οριγκί. Κάποιοι εξ αυτών μένουν ελεύθεροι, κάποιοι δεν ικανοποίησαν, κάποιοι δεν έχουν να δώσουν κάτι άλλο. Κάποιοι, όπως ο Αντλί, μπορεί να πάνε δανεικοί. Οπως και να έχει, σημασία έχει ότι στο ρόστερ θα ανοίξει χώρος. Γιατί αν όντως υπάρξουν δέκα αποχωρήσεις, θα πρέπει να περιμένει κάποιος και αρκετές αφίξεις. Και από τη στιγμή που θα μπουν καλά λεφτά στο ταμείο από την UEFA φέτος, θα πρέπει να περιμένει κάποιος και ότι θα είναι δυνατές αυτές οι αφίξεις. Θα είναι παίκτες που θα βοηθήσουν τη Μίλαν να κάνει το επόμενο βήμα ως ομάδα, να ενισχυθεί πραγματικά.

Πηγή: sportlive.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ