2023-05-17 07:42:51
Φωτογραφία για Θερμή υποδοχή  Γιώργου Βαρεμένου στο Μεσολόγγι:  Πέντε και μία μείνανε για την μεγάλη Αλλαγή!

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                   

   Στις 21 Μαΐου οι πολίτες της χώρας, της Αιτωλοακαρνανίας, του Μεσολογγίου, θα πουν ΩΣ ΕΔΩ! στην παρακμιακή διακυβέρνηση Μητσοτάκη και θα δώσουν ισχυρή εντολή για σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.....

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση στο Μεσολόγγι. 

Ο κ. Βαρεμένος έθεσε με ενάργεια τα κρίσιμα διακυβεύματα της εκλογικής μάχης, η απάντηση στα οποία θα κρίνει την πορεία της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.  

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην αναστροφή της πορείας για ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και την γενναία στήριξη των δομών αλλά κυρίως του υγειονομικού προσωπικού. Οι πρόσφατες μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των Μεσολογγιτών για την διάσωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου από την κατάρρευση, έδειξαν ότι πολίτες αποφάσισαν πιά να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Είναι πλέον κυριολεκτικά ζήτημα ζωής και θανάτου.

Αλλά και στο ζήτημα της αξιοπρεπούς διαβίωσης η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει την αναλγησία της και την καθόλου ανιδιοτελή προτίμησή της στα υπερκέρδη των πραγματικών υποστηρικτών της, των “ολίγων και εκλεκτών” ολιγαρχών. Αδιαφορεί για την τεράστια αύξηση του ιδιωτικού χρέους και των κόκκινων δανείων, που απειλεί τους μικρούς και μεσαίους δανειολήπτες με καταλήστευση από τα funds της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης. Αξίζει τον κόπο να διαβάσουν οι πολίτες την κοστολογημένη και ρεαλιστική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και θα δουν ότι μόνο και μόνο γι΄ αυτό αξίζει να επιλέξουν ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα. 

Τέλος, η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής βρίσκεται ψηλά στις κυβερνητικές προτεραιότητές μας, με ένα συγκροτημένο πρόγραμμα ανάταξης της αλιείας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, με κατάργηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο, την επιδότηση του κόστους των αγροτικών εφοδίων και των ζωοτροφών και την αξιοποίηση του ΠΑΑ με την χορήγηση μικροπιστώσεων έως και 25.000 ευρώ. Μόνο κρατώντας τους νέους ανθρώπους στον τόπο τους και στην παραγωγή μπορούμε να ελπίζουμε. Η Ελλάδα χωρίς μία οικονομικά εύρωστη περιφέρεια θα συνεχίσει να φθίνει οικονομικά, κοινωνικά και δημογραφικά, κάτι που θα γεννά νέες εθνικές απειλές από όσους επιβουλεύονται την κυριαρχία και ακεραιότητά της.

Είμαστε όμως αισιόδοξοι! Η μεγαλειώδης υποδοχή που συναντά ο πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας σε κάθε σταθμό της περιοδείας του, δείχνει ότι ο λαός έχει πάρει πιά την απόφασή του: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ!




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ