2023-05-18 15:00:04
Φωτογραφία για Αμηχανία και εκνευρισμός στην ΕΡΤ για την Eurovision -  Fame Story με εισιτήριο της Κύπρου ;
Αμηχανία και εκνευρισμός επικρατεί σε μερίδα στελεχών της διοίκησης της ΕΡΤ για την όλη διαχείριση του project Eurovision. Οι πληροφορίες για παραίτηση στελέχους που σχετίζεται με την φετινή επιλογή του τραγουδιού αλλά και την σύσταση της Ελληνικής αποστολής που μας εκπροσώπησε στο μουσικό διαγωνισμό ήταν ακριβείς αλλά η διαδικασία δεν προχώρησε.

Μετά τις εκλογές και εφόσον η διοίκηση παραμείνει ως έχει θα αποδοθούν ευθύνες για αστοχίες και παραλήψεις και θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια τμήματα της ψυχαγωγίας. Αυτό που εξετάζει στην παρούσα φάση η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι με ποιο τρόπο θα πρέπει να γίνει την επόμενη σεζόν η επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει ώστε ο Ελληνικός τελικός αφενός να είναι ελκυστικός για το εγχώριο κοινό αφετέρου η τελική επιλογή να σταθεί με αξιώσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το σενάριο της απευθείας ανάθεσης θα πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό. Θα εξεταστούν βέβαια και αυτά ενός διαφορετικού Ελληνικού προκριματικού που μπορεί να είναι κλασσικός Ελληνικός τελικός ή ένα μίνι talent show στο οποίο θα ακολουθηθούν συγκεκριμένες διαδικασίες.


Όσον αφορά στην Κύπρο σύμφωνα με πληροφορίες του Reader υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΡΙΚ, της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη και της Panik Records ώστε το νέο «Fame Story» που θα βγει το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του STAR να δώσει το εισιτήριο στον νικητή του για να ταξιδέψει στην Eurovision της Σουηδίας.

Σε αυτή την περίπτωση το ΡΙΚ 1 θα είναι αυτό που θα μεταδώσει το νέο κύκλο του talent show στην Κυπριακή τηλεόραση. Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη και θα υπάρξουν και εκτενέστερες. Αναμένεται για το λόγο αυτό ταξίδι του Γενικού διευθυντή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου Θανάση Τσώκου στην Αθήνα σύντομα όπου θα συναντηθεί με στελέχη της εταιρείας παραγωγής και της δισκογραφικής εταιρείας.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ