2023-05-18 20:24:54
Φωτογραφία για Υποψηφιοτητες   με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο

 Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Φιλόλογος και Αστυνομικός, Ελένη Σαλαγιάννη -Τσιτσά, μητέρα 2 παιδιών, η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:......

 

«Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου, τον οποίο αγαπώ, γι’ αυτό αποφάσισα για μια ακόμη φορά να σταθώ στο πλευρό του Δημάρχου, Κώστα Λύρου και να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή».

 

Εκφράζω τη βεβαιότητα  ότι η εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Κώστας Λύρος και η ισχυρή του θέληση να προσφέρει τα μέγιστα είναι ό,τι πολυτιμότερο για τον Δήμο μας και ο αγώνας μας θα είναι πάλι νικηφόρος.

 

 Άλλωστε με δήμαρχο τον Κώστα  Λύρο έχουμε όλοι στα χέρια μας απτές αποδείξεις της πιο καθαρής , εποικοδομητικής και ανατρεπτικής δημοτικής θητείας παρά τα ανυπέρβλητα προβλήματα και εμπόδια που συνέβησαν ποτέ»

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Δήλωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Μυλωνά 

                                         

Παναγιώτης Μυλωνάς: «Ο Κώστας Λύρος ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του εκσυγχρονισμού του ταλαιπωρημένου Δήμου μας και θα τα καταφέρει»

 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Παναγιώτης Μυλωνάς, ο οποίος σε δήλωση του

ανέφερε:

 

«Η Δημοτική Αρχή του Κώστα Λύρου ανέλαβε να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του εκσυγχρονισμού του ταλαιπωρημένου Δήμου μας. Να ξεχρεώσει νομικά πρόσωπα κρίσιμα για τη βιωσιμότητα του δήμου, να αποκαταστήσει τις καταστραμμένες υποδομές και να βρει φόρμουλες που μετά το νοικοκύρεμα θα εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο και ελπιδοφόρο μέλλον. Έργο βαρύ και πολυσήμαντο, εκλογικά όχι και τόσο ωφέλιμο, αναγκαίο όμως για την βιωσιμότητα του δήμου μας. Ο Κώστας Λύρος σε πείσμα των καιρών ανέλαβε υπεύθυνα να εξυγιάνει το Δήμο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τον καταστήσουν ξανά πρωταγωνιστή.

 

Η επανεκλογή του Κώστα Λύρου θα εξασφαλίσει την αναδιοργάνωση του Δήμου και την υλοποίηση πλήθους σημαντικών έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας που η δημοτική αρχή έχει ήδη σχεδιάσει. Στην προσπάθεια αυτή από την οποία κρίνεται και το μέλλον του τόπου, είμαι συνειδητά και υπεύθυνα δίπλα στον Κώστα Λύρο, έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα εξαιτίας της εργατικότητας, της επιμονής και της διορατικότητας του. Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με αρκετές εκφάνσεις της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής αλλά και ως εκπαιδευτικός θα είμαι με χαρά παρών σε οποιοδήποτε πεδίο δύναμαι να συνεισφέρω για την πρόοδο και την εξέλιξη του ευλογημένου τόπου μας»

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

 Δήλωση υποψηφιότητας Νίκου Ρόμπολα

 

Νίκος Ρόμπολας: «Συμπορεύομαι με τον Κώστα Λύρο γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες και μπορεί να δώσει πρακτικές λύσεις στα προβλήματα των παράγωγων»

 

 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Νίκος Ρόμπολας, ο οποίος σε δήλωση του

ανέφερε:

 

«Σαν  αγρότης και παράγωγος που συνειδητά έμεινε και δημιούργησε στον τόπο του, είχα ανέκαθεν μεγάλη ανησυχία σχετικά με την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Είχα πάντα την πεποίθηση ότι πρέπει η δική μας γενιά να φροντίσει να δοθούν κίνητρα στους νέους ώστε να παραμείνουν στην επαρχία και να προοδεύουν, πηγαίνοντας τον τόπο μας μπροστά.

 

Ο Κώστας Λύρος συμμερίζεται αυτή μου την άποψη, αλλά το κυριότερο βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των παραγωγών και της ντόπιας κοινωνίας, πάντα προσιτός, συνεργάσιμος και πρόθυμος. Με παρεμβάσεις του επιχείρησε να βελτιώσει την καθημερινότητά και τις συνθήκες εργασίας μας ενώ σε κάθε δυσκολία στάθηκε αρωγός. Για τον λόγο αυτό, συντάσσομαι αβίαστα μαζί του στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον και είμαι σίγουρος πως θα είναι στο τιμόνι υπεύθυνα, όπως εκείνος γνωρίζει καλά, και την επόμενη μέρα»

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ