2023-05-20 18:11:24
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΑΓΛΑΪΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ την ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ από τα Φραγκουλέικα και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.. Θανάσης Λύρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ανταποκρίθηκα με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου, να είμαι υποψήφια μαζί του, γιατί είναι ένας προσηνής άνθρωπος με γνώσεις, με μεγάλη εμπειρία, με ανιδιοτέλεια και προσφορά, ώστε ο Δήμος μας να μπορέσει να ξεφύγει από τη διαχρονική μιζέρια και να πάρει τη θέση που του αξίζει σε κάθε επίπεδο.

Εγώ με τις γνώσεις μου στο χώρο της Υγείας, όπου εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω.

Ο Δήμος μας κάθε φορά είναι και χειρότερα. Παρά τις όποιες προσπάθειες που έγιναν από τους προηγούμενους Δημάρχους ο Δήμος μας τελικά δεν είδε την πολυπόθητη ανάπτυξη. Αντίθετα τα χωριά μας ερημώνουν, θέσεις εργασίας δεν υπάρχουν και το μέλλον είναι αβέβαιο.

Χρόνος για πειραματισμούς δεν υπάρχει. Όσοι έχουν μέχρι τώρα δοκιμαστεί δεν μπόρεσαν να φέρουν αποτελέσματα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να εκλέξουμε άνθρωπο που θα διαχειριστεί τα πολλά και μεγάλα μας προβλήματα με σύνεση, με σχεδιασμό, με δυναμικότητα, και είμαι βέβαιη πως αυτός είναι ο Δικηγόρος, Θανάσης Λύρος.

ΑΓΛΑΪΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ-ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ

Νοσηλεύτρια
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ