2023-05-20 18:24:07
Φωτογραφία για Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ ( ΓΡΑΦΕΙ Ο  ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ)



‘’ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Μακριά από πολιτικά γυρολόγους, επαγγελματίες της πολιτικής , διεφθαρμένους, λαμόγια και διαπλεκόμενους>>



Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός 20/05/2023... Αγαπητοί Αναγνώστες

Στην άκρως τοξική ατμόσφαιρα που ζούμε ήρθε η ώρα να πάρει θέση ο κάθε πολίτης για το αύριο της πατρίδας μας, το δικό μας , των παιδιών μας. Ζούμε σε μία άκρως τοξική ατμόσφαιρα της παντοκρατορίας των μέσων μαζικής αποβλάκωσης κάθε είδους. Ζούμε σε μία άκρως τοξική ατμόσφαιρα βαθειάς κοινωνικής κρίσης, ηθικής σήψης, οικονομικής ανέχειας, φτωχοποίησης πολλών και ευημερίας των ολίγων, ελλείμματος Δημοκρατίας, Κράτους Δικαίου .

Άκρως τοξικής ατμόσφαιρας που η λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης έχει αναγάγει το ΧΡΗΜΑ ως υπέρτατο αγαθό και οδοστρωτήρα κάθε αντίστασης του ανθρώπου. Κυριαρχεί το δόγμα, Φάτους γιατί θα σε φάνε.


Ήρθε η ώρα να ΑΝΤΙΘΑΣΤΟΥΜΕ και ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ με τη ψήφο μας.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Πάμε ΟΛΟΙ μαζικά στη κάλπη.

Αποφασίζουμε εμείς για εμάς και όχι οι τα γρανάζια της διαφθοράς, της διαπλοκής, της κλεψιάς, της υποτέλειας, της ανομίας, της φτωχοποίησης μας .

Γρανάζια που είναι εχθροί του Κράτους Δικαίου, του Κοινωνικού Κράτους της Υγείας, της Παιδείας, της αξιοπρέπειας μας, της ζωής μας, στο μέλλον μας , στο μέλλον των παιδιών μας.

Στον κυνικό πλανήτη των παγκοσμιοποιημένων ηλιθίων,

τους κλείνουμε την πόρτα.

«Και μην ανοίγεις όσο κι αν χτυπούν.

Φωνάζουν μα δεν έχουν τι να πουν». (Σεφέρης).

Αποδεικνύουμε στη πράξη ότι είμαστε

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ