2023-05-24 17:30:04
Φωτογραφία για Ανδρέας Γεωργίου: Υπάρχουν ηθοποιοί με τους οποίους δεν θα επέλεγα να συνεργαστώ ξανά
Για τη «Γη της ελιάς» αλλά και τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και το “Secret” των «Παραπολιτικών».

Αναφορικά με τις φήμες που τους ήθελαν ψυχραμένους στο παρελθόν δήλωσε: «Οι επαγγελματικές σχέσεις κάνουν κύκλους, κλείνουν, ανοίγουν. Με τον Γιώργο είμαστε της ίδιας γενιάς, εκτιμάμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες. Ήταν το σωστό timing τώρα γιατί υπήρχαν οι συγκυρίες να συνεργαστούμε και πάλι. Ο ρόλος του ταιριάζει, κάτι που θα φανεί και στη συνέχεια, δεν έχει φανεί ακόμα. Ο κόσμος θα καταλάβει».

«Είναι ένα παιδί με φοβερό ένστικτο, πολύ φυσικός, εγκλιματίζεται εύκολα σε κάθε συνθήκη και είναι εργαλείο για μένα αυτό, το ότι σε κάθε οδηγία ανταποκρίνεται. Και, κακά τα ψέματα, επειδή μου αρέσει να μιλάω ανοιχτά, ο Γιώργος είναι ένα πρόσωπο το οποίο αγαπά ο κόσμος, θέλουν να τον βλέπουν. Και επιχειρηματικά μιλώντας, το εκμεταλλεύτηκα και λίγο, για να λέμε αλήθειες, οπότε, αν το ένα κουμπώνει με το άλλο, δεν χρειάζομαι και κάτι άλλο».


Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε ότι έχει αποφασίσει να μην ξανασυνεργαστεί με ορισμένα πρόσωπα λόγω κακής χημείας.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί πάντα μαθαίνουμε από μία κατάσταση. Όμως, ναι έχω πει ότι “δεν θα ξαναδουλέψω με αυτόν γιατί δεν ταιριάζουμε”. Υπάρχουν ηθοποιοί με τους οποίους δεν θα επέλεγα να συνεργαστώ ξανά, αλλά είναι κάνα δυο στους 150».

 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ