2023-05-24 18:30:48
Φωτογραφία για Υποψήφιοτητες  με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο

 



Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Κωνσταντίνα Ξηρού η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:....

 

 « Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι, εργάζομαι στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ) και μέσα από τον συνδικαλισμό έμαθα να μάχομαι μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και  στρατηγικές.

 

Η απόφασή μου, στην πρόταση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου  να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, πάρθηκε έπειτα από ώριμη σκέψη.

 

Είμαι πεπεισμένη ότι ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος με όραμα και θέληση και ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου αναπτυξιακού περιβάλλοντος που έχει ανάγκη ο τόπος  μας.

 

Σας καλώ να αγωνισθούμε όλοι μαζί για το κοινό μας όραμα, που δεν είναι τίποτα άλλο από την ανάπτυξη του τόπου μας»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

 

 



Στο πλευρό του Κώστα Λύρου τάσσεται και ο Χρήστος Κολοβός

 

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Χρήστος Κολοβός, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

 

 «Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης ο Δήμος μας πρέπει να συμπράξουν πολλές και διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις αλλά και μεμονωμένα άτομα. Επίσης πιστεύω πως σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να συμμετέχουν και νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και πρακτικές, αφού ουσιαστικά έτσι χτίζουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο που ζουν, εργάζονται, δημιουργούν και εν τέλει αγαπούν.

Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο εκτιμώντας την ειλικρίνειά του, τόσο στα λόγια του όσο και στις πράξεις του καθώς και το όραμά του για τον Δήμο μας για το οποίο εργάζεται με σθένος και αποφασιστικότητα»

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ