2023-05-25 14:15:05
Φωτογραφία για ΕΡΤNEWS: Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία
O δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία στο ΕΡΤNEWS, το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, με διαρκή ενημέρωση από το πρωί, αλλά και με δύο έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Στις 19:00, η Άννα Παπασωτηρίου και ο Πιέρρος Τζανετάκος και στις 22:00, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Απόστολος Μαγγηριάδης μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από τις κάλπες, αλλά και τις εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα.

Λεπτό προς λεπτό η μάχη των δύο μονομάχων, του Ταγίπ Ερντογάν και του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της γειτονικής μας χώρας; Τι ρόλο θα παίξει ο Σινάν Ογκάν;

Οι ανταποκριτές της ΕΡΤ στην Τουρκία, Αριάνα Φερεντίνου και Γιάννης Μανδαλίδης, μεταδίδουν από τα επιτελεία του Ερντογάν και του Κιλιτσντάρογλου όλες τις ειδήσεις, ενώ οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης στις ΗΠΑ και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ενημερώνουν για τις πρώτες διεθνείς αντιδράσεις.

Στο στούντιο ειδικοί αναλυτές, πολιτικοί και δημοσιογράφοι αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών και καταθέτουν τις απόψεις του για τη νέα ημέρα στην Τουρκία σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικά, αλλά και τις σχέσεις της με ΗΠΑ και Ευρώπη.

Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία στο ΕΡΤNEWS

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ