2023-05-28 08:00:04
Φωτογραφία για Nova : Πολυετείς συμφωνίες και ελεύθερη τηλεόραση



Το μυστικό της United Media είναι οι πολυετείς συμφωνίες και η σταδιακή διείσδυση στην αγορά της ελεύθερης τηλεόρασης μέσα από τη συμφωνία στρατηγικής συμμαχίας με τον Όμιλο Βαρδινογιάννη. H επόμενη ημέρα όσον αφορά τη Nova είναι σε άμεση συνάρτηση με τις πολιτικές εξελίξεις στη Σερβία και το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, που θα φανερώσει και την είσοδό της στην ελεύθερη τηλεόραση (Alpha και Star), υπό την αίρεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.



Η United Media έχει συμφωνία οκτώ ετών για τη μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League, η οποία ήδη υλοποιείται (2022, 2024, 2026), και ο Alpha τα δικαιώματα των προκριματικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδος για τέσσερα χρόνια (2022 – 2026). Επιπλέον, η United Media έχει τα δικαιώματα του UEFA Nations League Finals (2023, 2025, 2027), συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος. Ο Alpha, για την ίδια διοργάνωση, έχει τα δικαιώματα της Εθνικής για τα έτη 2023 και 2025. Επιπλέον, η United Media έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των προκριματικών αγώνων των Euro 2024 και 2028 αλλά και του FIFA World Cup 2026, όπως και των διεθνών φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ εθνικών ομάδων.



Στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Nova έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη (Open), με τον οποίο θα ήθελε, για μια σειρά από λόγους, να συνεχίσει τη συνεργασία της.



Η πλέον σημαντική κίνηση της United Media ήταν η επαναφορά της Premier League στη Nova, από τον Αύγουστο 2022 και για έξι σεζόν. Από τη συνδρομητική πλατφόρμα μεταδίδονται και οι αγώνες των πρωταθλημάτων La Liga και La Liga 2, όπως των Bundesliga 1 και Bundesliga 2. Τέλος, η Nova ανανέωσε για πέντε ακόμα έτη τη συνεργασία της με τη Euroleague και θα προβάλει τους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ (και του Eurocup) μέχρι και το 2029.

Πηγή :typologies 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ