2023-05-29 13:55:10
Φωτογραφία για Παραμένουν τα προβλήματα στο gov.gr , πολλές υπηρεσίες υπολειτουργούνΌπως σας ενημερώσαμε από την Παρασκευή 26/5, υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε πολλές υπηρεσίες που σχετίζονται με το gov.gr , την ιστοσελίδα μέσω της οποίας συνδέονται πολλοί φορείς του δημοσίου. 

Σε ό,τι αφορά την συνταγογράφηση για τέταρτη συνεχόμενη μέρα η εκτέλεση των συνταγών καθίσταται δύσκολη, αφού το σύστημα την μια στιγμή δέχεται εκτελέσεις και μετά από λίγα λεπτά όχι. 

Προβληματική είναι και η....... ιστοσελίδα fyk.eopyy.gov.gr μετά από αναφορές ασθενών με σοβαρά νοσήματα, αφού δεν μπορεί να γίνει παραγγελία ΦΥΚ μέσω της πλατφόρμας λόγω μη δυνατής διασύνδεσης μέσω taxisnet....

Μέσα σε όλα τα άλλα εντοπίσαμε και αδυναμία έκδοσης ασφαλιστικής ενημερότητας νομικών προσώπων (εταιρειών). Το σύστημα ζητάει να δοθεί το ΑΜΚΑ (!) του νομικού προσώπου, που ως γνωστόν δεν έχουν ΑΜΚΑ τα νομικά πρόσωπα.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι έως αύριο τα προβλήματα θα έχουν λυθεί....

Ας ελπίσουμε ότι δε θα δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, διότι μέσα στα επόμενα 24ωρα ο ΕΟΠΥΥ θα προσπαθήσει να αντλήσει αυτόματα ενημερότητες.....

Farmakopoioi


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ