2023-06-06 19:53:50
Φωτογραφία για Συνεχίζει την ιστορία με την αεροπορική εταιρεία η Μαρία Σολωμού...
Η ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τόνισε πώς της ζήτησαν για πρώτη φορά το βιβλιάριο του σκύλου της, με την εξυπηρέτηση να είναι τραγική.

Η ίδια τόνισε πώς την ανάρτησή της δεν την ανέβασε κατευθείαν, ωστόσο, το ανέβασε μια βδομάδα μετά τονίζοντας πώς δεν γνώριζε ότι έπρεπε να είχε και το αντίστοιχο δικαιολογητικό για το κατοικίδιο της.

«Τα podcast είναι 40 λεπτά. Το story είναι τρία λεπτά. Δεν μπορείς να μην έχεις ακούσει όλο το story αν θες να κάνεις θέμα σε μια εκπομπή. Άκου όλο το story που λέω ότι εγώ φταίω γιατί δεν ήμουν ενήμερη ότι πρέπει στις κλήσεις εσωτερικού να έχεις βιβλιάριο με τον σκύλο. Εγώ έκλεισα εισιτήριο με τον σκύλο, πλήρωσα για τον σκύλο.

Δεν έπρεπε να μου βγάλει ένα pop up να με ενημερώσει; Εγώ πουθενά δεν έχω δώσει το βιβλιάριο του σκύλου, δεν μου το είχαν ζητήσει ποτέ. Ταξιδεύουμε δέκα άτομα με σκύλους και δεν μας το ζήτησαν ποτέ. Δεν είμαι τρελή! Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα γιατί δεν θέλω να νομίζει κανείς ότι εκμεταλλεύομαι την αναγνωρισιμότητά μου.


Εγώ πετάω δύο χρόνια κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη, με χαιρετάνε στον έλεγχο. Τώρα που πέταξα με μια άλλη εταιρεία δεν το είχε υποσημείωση. Κακώς που δεν το πήρα μαζί. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις μία κρίση, όταν έχει να κάνεις με ανθρώπους, είναι πολύ σοβαρό. Το ότι δεν βγαίνει ένας υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω εγώ ένα τέταρτο και λέω σας παρακαλώ, φέρτε μου έναν άνθρωπο να του εξηγήσω, να μου δείξει πού το γράφει. Και έρχονται με ύφος! Τσακώθηκα εκεί στο αεροδρόμιο.

Εμένα τα μηνύματα που έλαβα είναι από τα 100, τα τρία να διαβάσω για πιλότους και αεροσυνοδούς. Αν σας δείξω τα μηνύματα που μου στέλνουν, μου στέλνουν σεντόνια για του τι έχει συμβεί. Αλλά τέτοιο μένος! Δεν θεωρώ ότι η αναγνωρισιμότητα έχει να κάνει με αυτό! Δεν θέλω καυγά, δεν τσακώνομαι αλλά είμαι λίγο έντονη στις αντιδράσεις μου. Είμαι θερμόαιμη. Δεν ξέρω γιατί παρεξηγείται για νεύρα γιατί δεν με έχει δει κανείς με νεύρα. Αυτό είναι λίγο αστείο, λίγο πέρασε. Δεν το ανέβασα κατευθείαν, άφησα μια βδομάδα να περάσει».

Εμείς να σημειώσουμε ότι η αεροπορική εταιρεία είναι ξεκάθαρη στο θέμα με τα κατοικίδια.

Σας παραθέτουμε  τα παρακάτω αποσπάσματα:

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ