2023-06-07 08:23:34
Φωτογραφία για Τα Windows 11 αποκτούν νέα χρήσιμα widgets για παρακολούθηση της CPU, της μνήμης και της GPU



 Η λειτουργία Widgets των Windows αποκτά επιτέλους μερικές χρήσιμες προσθήκες που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη χρήση της CPU, της μνήμης και της GPU.

Το Neowin εντόπισε ότι η νέα έκδοση της εφαρμογής Dev Home που παρουσιάστηκε στο συνέδριο Build 2023, περιλαμβάνει αρκετά νέα widgets για τα Windows 11.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νέα widgets για να παρακολουθείτε το φόρτο και την ταχύτητα του επεξεργαστή, τη χρήση της μνήμης, τις θερμοκρασίες, τη χρήση της GPU και τις ταχύτητες Wi-Fi ή Ethernet

. Τα νέα widget είναι σίγουρα πολύ πιο χρήσιμα από αυτά που είναι τώρα διαθέσιμα για τους χρήστες που αφορούν ειδήσεις και άχρηστες ιστορίες από το MSN. Η Microsoft ανακοίνωσε στο Build νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε το feed από το Microsoft News στον πίνακα widgets αργότερα μέσα στο έτος, ευτυχώς.

Μπορείτε να λάβετε παρόμοιες πληροφορίες από το Game Bar, τη διαχείριση εργασιών (Task Manager) ή εφαρμογές όπως το HWiNFO64, αλλά είναι ωραίο να μπορείτε να εμφανίσετε τα widgets με τη συντόμευση Windows key + W.

Πάντως τα widgets φαίνεται να είναι λίγο προβληματικά αυτή τη στιγμή, γι' αυτό και η εφαρμογή Dev Home που τα ενεργοποιεί είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Σύμφωνα με χρήστη, το panel των widgets πάγωσε μετά την πρώτη εγκατάστασή τους, και τόσο η χρήση της CPU όσο και της GPU δεν έδιναν σωστές πληροφορίες μέχρι να γίνει αναγκαστικά η επανεκκίνηση όμως στη συνέχεια δεν παρουσίαζαν πρόβλημα.

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε αυτά τα νέα widgets στα Windows 11, τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο Microsoft Store και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Dev Home Preview. Στη συνέχεια, τα widgets θα είναι διαθέσιμα στην ενότητα Windows Widgets (Winkey + W) και μπορείτε να τα προσθέσετε χρησιμοποιώντας το κουμπί + στην κορυφή.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σασμό ήθελε αλλά...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σασμό ήθελε αλλά...
Νέο debate άνευ λόγου...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο debate άνευ λόγου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ