2023-06-18 17:41:56
Φωτογραφία για Δημήτρης Λάλος: Θα συνεχίσει ο Μαθιός στον Σασμό για 3η σεζόν;

 



Μαζί με την σύζυγο του, Έλενα Μαυρίδου βρέθηκε ο Δημήτρης Λάλος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» προδίδοντας το δικό του μέλλον σε αυτήν.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Λάλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Σασμός έχει πάρει την έγκριση για την επόμενη σεζόν, συνεχίζεται κανονικά και βεβαίως δεν θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε ή να μην στηρίξουμε μια τέτοια επιτυχία και μια φοβερή προσπάθεια που έγινε. Μια επιτυχία η οποία μας βοήθησε όλους και να μπορέσουμε κατ’ επέκταση μετά να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο, να δει το θέατρο που κάνουμε, να μάθει τι ηθοποιοί είμαστε. Μας έδωσε πάρα πολλά ο Σασμός, θέλω να πω σε όλο το καστ και σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτό».

Πολλοί άνθρωποι αντί για συγχαρητήρια σου λένε «ευχαριστώ» ή «μας συντροφεύετε τα βράδια, μας κάνετε παρέα»… Μου έχουν πει άνθρωποι ότι πάνε να ξεκουραστούν στο σπίτι και θα δουν τον Σασμό. Και περίεργοι ακόμα άνθρωποι, από όλες τις ειδικότητες… «Θα πάω να πάρω μια πίτσα και μια κοκά κόλα και θα κάτσω να δω τον Σασμό» μου λέει ένας φίλος μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Λάλος στην ψυχαγωγική εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Έτσι, λοιπόν, ο Μαθιός δεν εγκαταλείπει το… καράβι της σειράς και θα βρεθεί και στην τρίτη σεζόν του Σασμού στον Alpha…



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ