2023-06-19 08:00:04
Φωτογραφία για Δήμος Βερύκιος: «Είμαστε εργαζόμενοι στα κανάλια, δεν πρέπει να καβαλάμε τα καλάμια»

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την Βίκυ Δέτσικα την Κυριακή. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό του μέλλον όσο και στη διάθεση των πολιτικών προσώπων να βρίσκονται σε ψυχαγωγικές εκπομπές σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Επίσης, ειδική μνεία έκανε στον αείμνηστο πρόεδρο του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ρωτάτε έναν μεσήλικα πως κυλάει η σεζόν; Όπως πάντα. Στον αυτόματο. Δεν ξέρω κάτι για του χρόνου. Εγώ τι κουβέντες να κάνω; Δεν κάνω εγώ κουβέντες. Και δεν είναι δική μου η στήλη στην εκπομπή, είναι του Alpha. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι στα κανάλια, δεν πρέπει να καβαλάμε τα καλάμια».

«Θα πω ένα μυστικό… Δεν βλέπω τηλεόραση, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, πολιτική συνέντευξη – συζήτηση μπορεί να κάνει μια ψυχαγωγική εκπομπή όταν υπάρχει background από πίσω του παρουσιαστή με τα πολιτικά δρώμενα. Όταν δηλαδή έχει μια εμπειρία και φυσικά ένα χάρισμα».

«Ο Δημήτρης Κοντομηνάς υπήρξε ένα φωτισμένος άνθρωπος του ελληνικού επιχειρείν. Έβαλε τη σφραγίδα του, στηρίχθηκε στον άνθρωπο και αγαπούσε πολύ την Ελένη Τσολάκη. Την θεωρούσε ένα παιδί που είχε χάρισμα, «αυτή η Θεσσαλονικιά είναι καλό παιδί» μου έλεγε. Αυτό το χάρισμα που είχε ο Κοντομηνάς στην ανεύρεση ταλέντων να το λαμβάνουν οι νεότεροι υπόψιν τους » πρόσθεσε, επίσης, ο Δήμος Βερύκιος στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ