2023-06-20 17:40:03
Φωτογραφία για Ο Λιάγκας κατηγόρησε τον Ουγγαρέζο για «γλείψιμο» στη Μενεγάκη

 



Όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Ελένη Μενεγάκη στο "The 2night show" συζητήθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του στο "Πρωινό" της Τρίτης.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε με αποθεωτικά λόγια για εκείνη πράγμα που ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρήκε υπερβολικό.

Μετά την αναπαραγωγή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Αν ήμουν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, θα αισθανόμουν άσχημα. Εγώ δεν λέω ότι λέει ψέματα (ο Δημήτρης Ουγγαρέζος), τα αισθάνεται. Αν ήμουν η Ελένη θα αισθανόμουν άσχημα, τέτοιο λιβανιστήρι πραγματικά δεν το θέλω από κανένα, ξαναλέω ότι δεν λέω ότι λέει ψέματα, τα αισθάνεται προφανώς, ούτε λέω ότι λέει λάθος. Πραγματικά είναι μία εναλλακτική εκπομπή η "Ελένη", ναι, αλλά δεν ξέρω αν έχουμε ανάγκη εμείς οι παρουσιαστές από τους συνεργάτες μας να βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και να μας λένε τόσο καλά όχι. Εγώ δεν το θέλω, εγώ θέλω να βγαίνουν και να λένε τα κακά για μένα. Τα καλά προφανώς για να είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση τα αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Ο κόσμος δίνει το μήνυμα στους καναλάρχες και μου δίνουν δουλειά 30 χρόνια συνέχεια".

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: "Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο, από την καλή του την καρδιά το έκανε ο Δημήτρης, αλλά γιατί τέτοια υπερβολή ρε παιδί μου; Το έκανε ίσως επειδή είχαν ειπωθεί πράγματα. Αλήθεια ήταν, ο Δημήτρης για κάποιες ημέρες δεν ήταν στην εκπομπή. Επειδή τα ξαναβρήκαν και προφανώς είναι ουσιαστικό ότι τα ξαναβρήκαν, κάθε σχέση και έχει τα πάνω και τα κάτω της. Όμως τώρα το ότι τα ξαναβρήκαν μπορεί να βγαίνει με χαρά και να τα λέει αυτά. Αλλά, είναι σαν να λέει όμως ότι "τηλεόραση φίλοι κάνουμε μόνο εμείς και όλοι οι άλλοι είναι μ@λ@κες". Και αυτό δεν είναι ωραίο. Όλες οι άλλες εκπομπές είναι για τα σκουπίδια και οι μόνοι που κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα είμαστε εμείς".

Και πρόσθεσε: "Δεν θα ήθελα ένας συνεργάτης μου να βγει και να πει "Ξέρετε, η μόνη εκπομπή που αξίζει στην Ελλάδα είναι του Λιάγκα και όλες οι άλλες είναι για τα σκουπίδια", γιατί δεν ισχύει κιόλας. Αν το πει συνεργάτης μου χάνει και την ουσία του αυτό το πράγμα. Για μένα είναι περισσότερο τιμητικό, το είδα χθες το βράδυ, βγήκε o Ανδρέας Μικρούτσικος σε μία εκπομπή που παίζει απέναντι την ίδια ώρα και είπε καλά λόγια για μένα. Για μένα αυτό είναι τιμητικό".

Όσον αφορά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την "Ελένη", ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας άνθρωπος σαν και εμένα, δεν το βουλώνει. Έχει γνώμη και καλά κάνει και τη λέει, δεν είναι ένας άνθρωπος μες τη χαρά, δεν είναι μόνο αυτό όμως. Είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη και τη λέει άλλα δεν μπορεί να κατηγορεί τους άλλους που έχουν άποψη και τη λένε, όταν και αυτός το έκανε τόσα χρόνια. Επειδή τώρα πρέπει να πει καλά λόγια για την "Ελένη", που η "Ελένη" επιλέγει να κάνει άλλη τηλεόραση. Που φέτος και η Ελένη κάνει μία διαφορετική τηλεόραση, μπαίνει σε τηλεοπτικό κουτσομπολιό, λέει τη γνώμη της για μένα, για τον έναν, για τον άλλον, δεν το έκανε ποτέ αυτό η Ελένη. Έχει κάνει ένα update και καλά κάνει".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ