2023-06-22 07:02:31
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΓΙΑΝΝΑΣ ΝΤΟΚΑ - ΓΚΙΓΚΛΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ
Ευχαριστώ την ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΟΚΑ - ΓΚΙΓΚΛΑ, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου. Είμαι επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες και στους επισκέπτες μας.

Όμως παρά τις προσπάθειές μας δεν έχουμε τη στήριξη που χρειάζεται ο τόπος μας, κυρίως από τη Δημοτική Αρχή.

Έχουμε την ευτυχία να ζούμε σε έναν όμορφο και ειδυλλιακό τόπο, που θα έπρεπε να αποτελεί παγκόσμιο κέντρο τουριστικού προορισμού σε κάθε δραστηριότητα.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζονται άνθρωποι με γνώση, σχεδιασμό και δυνατότητα πραγματοποίησης των απαραίτητων υποδομών.

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, του γνωστού Γεωπόνου και Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, του οποίου είδα τις γνώσεις, την προσφορά, τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητά του να οδηγήσει τον τόπο μας στην πολυπόθητη ανάπτυξη και πείστηκα να τον βοηθήσω με τις όποιες δυνάμεις μου σ’ αυτόν τον καλό και τίμιο αγώνα.

Φίλες και φίλοι, σας καλώ όλοι μαζί να στηρίξουμε το ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, στη μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας, με σεβασμό, συνεργασία και αξιοπρέπεια.

ΓΙΑΝΝΑ ΝΤΟΚΑ - ΓΚΙΓΚΛΑ

Επιχειρηματίας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ