2023-06-24 09:11:18
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο
Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ,η Μαρία Ευαγγελοδήμου (συζ. Κώστα Παπαλεξίου), η οποία σε δήλωση της ανέφερε:. «Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές , θα είμαι υποψήφια στο πλευρό του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου.. Ο Κώστας Λύρος είναι ένας άνθρωπος, που έχει αποδείξει την εργατικότητα, την ειλικρίνεια αλλά και το σθένος του να αποκτήσει ο τόπος μας τα αναγκαία έργα και ζωή, απ΄ άκρου εις άκρον.

Εκτιμώ ότι ο Κώστας Λύρος με βάση το συλλογικό συμφέρον, δίνει λόγο και δυνατότητες συμμετοχής στην πολιτική του δήμου στους ίδιους τους δημότες, κάτι που θα αξιοποιήσω ώστε το Αιτωλικό, ο τόπος που γεννήθηκα και ζω με την οικογένειά μου, να γίνει τόπος προορισμού, φιλόξενος και όμορφος.

Δεσμεύομαι να παραμείνω σταθερά δίπλα σας, αποσκοπώντας στην βελτίωση της ζωής όλων μας και των παιδιών μας.».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»


Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Γιάννης Διαμαντής, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

« Ο συνδυασμός μας αποτελεί μια δυναμική ομάδα με όραμα και ιδέες που απέδειξε ότι μπορεί, με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας, να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και να συμβάλλει στο να οδηγηθεί ο Δήμος σε κατεύθυνση εξωστρέφειας, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Παραμένω λοιπόν ενεργός δημότης στο πλευρό του Κώστα Λύρου , για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, χωρίς πειραματισμούς, αλλά και χωρίς αναβολές σε όλα τα σημαντικά που πρέπει να γίνουν για τον τόπο μας.

Με βάση αυτές τις αξίες ανακοινώνω σήμερα την υποψηφιότητά μου για να πάμε μπροστά με σιγουριά και ασφάλεια».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Δήλωση υποψηφιότητας της Ντορέττας Καβαλιέρη

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Καβαλιέρη Θεοδώρα (Ντορέττα) του Παναγιώτη, Πτυχιούχος Γεωγράφος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πρώην ιδιωτικός υπάλληλος στο "Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου", Μέλος της Ένωσης Γεωγράφων-Πολεοδόμων η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

«Στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με το Δήμαρχο μας, Κώστα Λύρο και να είμαι υποψήφια με την «Δημιουργική Ανατροπή».

Με τον Κώστα Λύρο μας συνδέει μια φιλία πολλών ετών και κυρίως μέσω των γονιών μου που τον εκτιμούν πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως πολιτικό μηχανικό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο που διαθέτει όραμα, αφοσίωση, αγάπη, αξίες και πυγμή για το Μεσολόγγι του αύριο. Χαρακτηρίζεται ακράδαντα από εκτίμηση, ήθος, σεβασμό, τιμιότητα, εργατικότητα και ακέραιες απόψεις.

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κώστα Λύρου, έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα και τα αιτήματα των δημοτών μας με αφοσίωση, να προσφέρω νέες καινοτόμες ιδέες και γνώσεις ώστε η σκληρή δουλειά να γίνει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας. Ως ενεργός πολίτης θέλω να ενισχύσω την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να γίνει δημιουργική, αξιόπιστη και ανατρεπτική για την καλύτερη ανάπτυξη του τόπου μας.»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ