2023-06-24 17:00:00
Φωτογραφία για Πιπεράτα, χιουμοριστικά και παραπολιτικά: Ανέλαβε ο Γαλούνης και με τη βούλα τα ‘’Καθαρά χέρια’’. Στόχος να βάλει τάξη στα οικονομικά!!! Μην γελάτε βρε…
Αρθρογραφώντας ‘’Επί τον τύπον των ήλων’’.

Τα επεισόδια και το σασπένς στα ‘’Καθαρά Χέρια’’ συνεχίζονται.

Επεισόδιο 1: Στην αρχή θέλαμε το Γαλούνη στη παράταξη και στο κρυφό ραντεβού στα Hotelia του Αγρινίου, πρόταση υποψηφιότητας ή αν δεν θες, έλα να σε φτιάξουμε γενικό γραμματέα να κουμαντάρεις τον Δήμο.. Επεισόδιο 2: Κάποιοι αντέδρασαν και μετά η σκέψη είναι να τον κρύψουμε. Είσαι το παλιό είσαι το φθαρμένο, όχι υποψηφιότητα, έλα μόνο για γενικός γραμματέας να λύνεις και να δένεις και δώσε μας υποψήφια στενό σου συγγενικό πρόσωπο.

Επεισόδιο 3: Ο Γαλούνης σας άλλος καουμπόης πήρε το όπλο του πυροβολώντας αδιακρίτως, ποιος είναι το φθαρμένο, ποιος είναι το παλιό εσείς όλοι ήσασταν μαζί μου με μένα Δήμαρχο, εγώ σας έφτιαξα, εσείς είστε τα ‘’Καθαρά Χέρια’’ και εγώ τι είμαι δηλαδή.

Επεισόδιο 4: Δημόσια αποκήρυξη του Γαλούνη ως ανεπιθύμητος και πολύ βαριές εκφράσεις περί της ηθικής του καταρρέοντος ηγεμόνα και σκληρές κουβέντες από τα ‘’Καθαρά Χέρια’’ για τον Ερωτόκριτο.


Επεισόδιο 5: Προσπάθεια από τα ‘’Καθαρά Χέρια’’ να χρεώσουν το Γαλούνη στη παράταξη Τριανταφυλλάκη και δώστου λάσπη με το κιλό, δώσε ζωγραφιές με μουστάκι στο Δήμαρχο, δώστου άρθρα από Γεωργούλα να μας ενημερώνουν που ξεβράστηκε η παράταξη Γαλούνη, δώστου άρθρα για προδοσίες της παράταξης από Γαζέτα, δώστου «ανώνυμα» σχόλια και επώνυμα άρθρα που να προσπαθούν να μας πείσουν ότι Τριανταφυλλάκης και Γαλούνης ότι είναι το ίδιο και το αυτό.

Επεισόδιο 6: Μετά από 5 μήνες τα ‘’Καθαρά Χέρια’’ ανακοινωμένοι 18 υποψήφιοι. Απελπισία και απόγνωση… Ραντεβού με Γαλούνη στα Hotelia του Αστακού. Έλα πίσω Ερωτόκριτε, και να οι δημόσιες δηλώσεις μετάνοιας και συγνώμης, καταπίνουμε όλα τα βαριά που είπαμε, λήθη και αμνησία, ο Θωμάς ο Μπαρμπαρούσης μας παρέσυρε Ερωτόκριτε, εμείς δεν ξέραμε τίποτα και ένα δάκρυ κύλησε. Πάει η λάσπη που πέταγαν με το κιλό για συμπόρευση Γαλούνη με Τριανταφυλλάκη, τους γύρισε όλη πίσω. Πάει ο Θωμάς ο Μπαρμπαρούσης, φαγώθηκε για πρόγευμα εν μία νυκτί, μια χαψιά τον κάνανε το καψερό, αλλά ακολουθούνε και άλλοι που οικιοθελώς ετοιμάζονται να την κάνουν, γιατί με Ερωτόκριτο δεν κάνουν και δεν θέλουν να συνδέσουν το όνομα τους μαζί του.

Με αυτά και αυτά μάλλον πιστεύουνε ότι τα βρήκανε και προχωράνε με τον πρώτο λόγο στα ‘’Καθαρά Χέρια’’ να τον έχει πλέον ο Γαλούνης ο οποίος έχει ξεχυθεί και στήνει το ψηφοδέλτιο για να ξεκολλήσει από τα 18 άτομα, φυσικά με δικούς του ανθρώπους από εκεί που έχει βολέψει κυρίως, για να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Όλα τελικά ήταν θέμα δούναι και λαβείν, αν και μην εκπλαγείτε αν δείτε να τα ξανασπάνε.

Με όλα αυτά, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί οι τύποι παρέδωσαν χρεοκοπημένο και καταρημαγμένο το Δήμο Ξηρομέρου το 2019.

Το ρεύμα τους κόβανε για χρέη στο Δήμο Ξηρομέρου, το ταμείο το άδειασα μέχρι κάτω και κατηγορούμενο και καλύτερο πελάτη τον κατέστησαν στα Δικαστήρια, για προφορικές αναθέσεις κοντά 700 χιλιάδες ευρώ, που δεν φαίνονταν καν στον προϋπολογισμό και στο τεχνικό πρόγραμμα. Έργα μαύρα σαν κατράμι.

Εσείς θα εμπιστευόσασταν σε αυτούς να διοικήσουν έστω και περίπτερο;

Για πείτε…
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ