2023-06-24 16:44:41
Φωτογραφία για Σε Μάστρου & Ευηνοχώρι ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου Κώστας Λύρος: «Κρατάμε ψηλά και παραμένουμε αταλάντευτα πιστοί στις Αξίες και στις Παραδόσεις μας»



Στη Μάστρου Οινιάδων και στο Ευηνοχώρι, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 23 Ιουνίου 2023, ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συμμετοχή του σε αντίστοιχες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.,,......

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Λύρος επί τη ευκαιρία της εορτής του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου παρευρέθηκε στον Πανηγυρικό  Εσπερινό που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Επισκοπής Μάστρου, παρουσία πλήθους πιστών.

Στην συνέχεια παρέστη στο Ευηνοχώρι για το παραδοσιακό πανηγύρι του Αη-Γιάννη και σε δήλωσή του ανέφερε: «Τιμούμε και  εορτάζουμε σήμερα το Γενέθλιο  του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και με κατάνυξη συμμετείχαμε στον πανηγυρικό εσπερινό  στο Ναό του Τιμίου Προδρόμου Επισκοπής Μάστρου και μετά  στο πανηγύρι του Αη-Γιάννη στο Ευηνοχώρι μας.



Κέφι, διασκέδαση, τραγούδι, χορός με τις παρέες των αρματωμένων, στοιχεία του  πανηγυριού που τα διατηρούμε αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων. Κρατάμε ψηλά και παραμένουμε αταλάντευτα πιστοί στις Αξίες και στις Παραδόσεις μας.  Χρόνια πολλά σε όλους . Και του χρόνου!»



Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας  Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 



ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ