2023-06-27 17:20:03
Φωτογραφία για Σε αυτή την περίπτωση θα τον βλέπουμε ως Τόνι Σφήνο στο «5Χ5»

 Ελάχιστες είναι οι φορές που ο Τόνι Σφήνος έχει εμφανιστεί on camera χωρίς την καλλιτεχνική του περσόνα. Μόνο σε φωτογραφικά καρέ και αυτά πολύ σπάνια. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να τον δούμε στην τηλεόραση όπως είναι στην κανονική του ζωή. Μετά από άπειρα δοκιμαστικά και πολλές συζητήσεις στον ΑΝΤ1 ο Θάνος Κιούσης θα είναι ο διάδοχος του Μάρκου Σεφερλή στην παρουσίαση του «5Χ5».

Περισσότερα από 30 πρόσωπα πέρασαν από δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 πολλές φορές το κανάλι άλλαξε γνώμη για να καταλήξουν πριν λίγες ημέρες στην εξής τριάδα: Γιώργος Λέντζας, Διονύσης Αντζαράκης και Θάνος Κιούσης. 

Τελικά ο τελευταίος είναι αυτός που πήρε το «χρίσμα» με την προσδοκία εκ μέρους του ΑΝΤ1 πως από μόνο του το γεγονός πως ο Τόνι Σφήνος θα εμφανιστεί χωρίς τα καλλιτεχνικά του στοιχεία για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση είναι ικανό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Reader δεν αποκλείεται να δούμε ως παρουσιαστή του «5Χ5» και τον Τόνι Σφήνο σε κάποια σπέσιαλ βραδινά επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού με celebrities.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ