2023-07-02 20:00:02
Φωτογραφία για Τίνα Μεσσαροπούλου για Βασάλο: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε για να συζητηθεί»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», για τον Κώστα Τσουρό, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της Φαίης Σκορδάς

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι ο Κώστας Τσουρός είχε υπογράψει στο MEGA για να κάνει δική του εκπομπή αν και μετά προέκυψε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην οποία και εντάχθηκε με τα ίδια χρήματα που θα έπαιρνε ως παρουσιαστής δικής του εκπομπής. Και δεδομένου ότι απέρριψε πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν αναμενόμενο ότι θα έμενε στο MEGA, καθώς δεν θα πήγαινε και σε κανένα άλλο κανάλι.

Σχετικά με την αλλαγή ώρας της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, είπε ότι είναι αρκετά δύσκολο γιατί είναι σαν να ξαναρχίζει από την αρχή, αν και οι  αλλαγές είναι επιβεβλημένες όταν τα νούμερα δεν είναι καλά.

Ενώ σε ερώτηση για όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε μέσω των social media, η Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας ότι έχει γίνει τεράστιο αγώνα για να μιλάμε για τα θέματα αυτά και συνεχίζοντας είπε «Δεν παίζουμε με τα θέματα που “άγγιξε” ο Βασάλος» και συνεχίζοντας τόνισε «…ή ήταν έλλειψη εμπειρίας όλο αυτό που συνέβη… Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε για να συζητηθεί».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ