2023-07-04 18:25:28
Φωτογραφία για My Style Rocks: Ετοιμάζονται για το νέο κύκλο του ριάλιτι

Πήραν το «πράσινο φως» και θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να είναι στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την ομάδα του My Style Rocks. 

Καθημερινά λοιπόν από την αρχή της νέας σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου θα καλωσορίσει τις παίκτριες που θα λάβουν μέρος στο νέο κύκλο του My Style Rocks και θα κριθούν από τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιο Κουδουνάρη.

Μετά από επαφές η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην κάνει αλλαγές στα πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, ενώ η παραγωγή του πέρασε «στα χέρια» του σταθμού και μάλιστα θα προβάλλεται περισσότερη ώρα από τη φετινή, ώστε να «καλυφθεί» και η ώρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά που ολοκληρώθηκε τη φετινή σεζόν.

Ενώ λοιπόν έχουν ακουστεί πολλά, ακόμα και για «νέα εκπομπή», η μεσημεριανή ζώνη του σταθμού θα καλυφθεί – και πιθανότατα με την κάτωθι σειρά – από το νέο τηλεπαιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι, το My Style Rocks με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Μονομάχο με τον Χρήστο Φερεντίνο, για τον οποίο θα υπάρξει σύντομα και επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή: newsit.gr - Γρηγόρης Μελάς



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ