2023-07-05 14:00:35
Φωτογραφία για Έναρξη Β’ Κατασκηνωτικής Περιόδου  Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Τις παραθαλάσσιες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στην Ρίζα Αντιρρίου επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4ης Ιουλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών του δημοτικού και μίλησε από καρδιάς στα στελέχη και τους κατασκηνωτές. Εξέφρασε τη χαρά του για τη λειτουργία της κατασκήνωσης και λαμβάνοντας αφορμή από την ονομασία της περιόδου που είναι «Άμπελος Αληθινή», τόνισε ότι όλοι ανήκουμε στον Χριστό και είμαστε συνδεδεμένοι μαζί Του, όπως το αμπέλι με τα σταφύλια. Από τη στιγμή που βαπτιζόμαστε γινόμαστε ένα με τον Χριστό και προέτρεψε τα παιδιά να αγαπούν τον Χριστό, γιατί είναι ο αιώνιος και παντοτινός φίλος που δεν θα τα προδώσει ποτέ.

Τον Σεβασμιώτατο καλοσώρισε θερμά ο Αρχηγός της Κατασκήνωση κ. Παντελής Καντάνης, παρουσίασε τα στελέχη και τον ευχαρίστησε για το πατρικό ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση για την εύρυθμη λειτουργία της Κατασκηνώσεως.


Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επέδωσε στους ομαδάρχες κάθε ομάδος τις σημαίες και τις εικόνες των προστατών Αγίων και παρακολούθησε το πρόγραμμα της Κατασκηνώσεως. Στη βραδινή τράπεζα τα παιδιά, με κέφι και ζωντάνια, του αφιέρωσαν τον ύμνο της περιόδου και άλλα τραγούδια.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://photos.app.goo.gl/h2mAhZBJycBzBSnD7

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

της Ιεράς Μητροπόλεως
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ