2023-07-05 14:06:16
Φωτογραφία για Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου. Αλλαγή καταστατικού - Προγραμματισμός δύο σημαντικών εκδηλώσεων.
Μετά απο 40 χρόνια και απο συστάσεως του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, κατατέθηκε στην αρμόδια δικαστική υπηρεσία το νέο καταστατικό στο οποίο υπήρξε ολοσχερή αλλαγή όλων των άρθρων. Ένα καταστατικό που συνάδει με τις ανάγκες των δικαστικών υπαλλήλων σήμερα.. Ανακοινώνουμε επίσης ότι έχουμε ήδη προγραμματίσει δύο μεγάλες επιστημονικές ημερίδες.

Η πρώτη θα γίνει σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00 έως 14:00 με θέμα υπογονιμότητα, υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε συνδυασμό με το δημογραφικό πρόβλημα.

Η δεύτερη ημερίδα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κκ. Δαμασκηνού, θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρες 18:00 έως 21:00 στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) με θέμα νεότερα δεδομένα για τον διαβήτη, νεανικός διαβήτης και νοσήματα.

Και στις δύο ημερίδες η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ