2023-07-13 10:03:48
Φωτογραφία για 30 Καλοκαιρινές κρεβατοκάμαρες σε διαχρονικές γήινες αποχρώσεις
Λευκό, αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ αλλά και τόνοι μπλε, πράσινου και κίτρινου δημιουργούν τις ιδανικές  χρωματικές παλέτες για την καλοκαιρινή διαμόρφωση της κρεβατοκάμαρας, με την γενική εικόνα να διαφοροποιείται ανάλογα με την ένταση των αποχρώσεων που θα χρησιμοποιηθούν. 

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των υπνοδωματίων που διευκολύνει ιδιαίτερα τις εποχιακές αλλαγές - διακοσμήσεις, σε σχέση με άλλους χώρους του σπιτιού, είναι πως το χρώμα μπορεί να τοποθετηθεί και αποκλειστικά σε υφασμάτινα στοιχεία. 

Έτσι κρεβατοκάμαρες διαμορφωμένες σε γενικά ουδέτερες αποχρώσεις σε ό,τι αφορά τοίχους και αποχρώσεις επίπλων εύκολα μπορούν να αλλάξουν εντελώς όψη χρωματικά με την αλλαγή απλώς και μόνο λευκών ειδών. 

Ένα ιδιαίτερο φωτιστικό, μικροέπιπλα και στοιχεία από ψάθα ή μια ταπετσαρία τοίχου σε φωτεινά χρώματα είναι επίσης στοιχεία που δημιουργούν έντονη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. 

Σε χώρους διαμορφωμένους σε κλασικό, παραδοσιακό ρουστίκ ή vintage ύφος και ειδικά σε εξοχικές - παραθεριστικές κατοικίες, ένα ξύλινο κομμάτι πχ κομοδίνο, γραφείο, κεφαλάρι κλπ παλαιωμένο ή και απλώς βαμμένο σε καλοκαιρινές αποχρώσεις μπορεί να αναδειχθεί στο κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ