2023-07-14 15:20:01
Φωτογραφία για Τι δήλωσε η Νάνσυ Παραδεισάνου για το «ναυάγιο» της καλοκαιρινής εκπομπής που θα παρουσίαζε;
Για το τηλεοπτικό της μέλλον, τον λόγο που δεν προχώρησε τελικά η καλοκαιρινή εκπομπή που θα παρουσίαζε, αλλά και την πρόταση από τη Φαίη Σκορδά. 

«Είναι θέματα του καναλιού, δεν προχώρησε, ok αυτά συμβαίνουν, δεν είναι κάτι κακό. Έχω έρθει στα στούντιο Alpha από τα οποία μετακομίζει ο ΣΚΑΪ, το ψυχαγωγικό του κομμάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει, πού θα πάμε, αλλά είναι σε μια διαδικασία μετακόμισης, οπότε δεν είχαμε από πού να βγούμε. Θα το κάναμε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα το καλοκαιρινό, δεν έγινε τι να κάνουμε τώρα; Του χρόνου ξέρω γω; Θα δούμε…», δήλωσε για το «ναυάγιο» της καλοκαιρινής εκπομπής που θα παρουσίαζε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes».

«Έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, έχουμε μιλήσει, έχουμε πει πολύ ωραία πράγματα, με τη Μαρία Μπακοδήμου έχω μια εξαιρετική σχέση, φανταστική, μιλάμε και τώρα που έχει τελειώσει η εκπομπή. Είμαι πολύ χαρούμενη θα ήθελα να συνεχίσω στη Μαρία του χρόνου, για έναν πολύ απλό λόγο, ότι επειδή ξεκίνησε από την 1η του χρόνου κι έχουμε κάνει ένα ωραίο εξάμηνο, θα ήθελα να το ξεκινήσουμε από Σεπτέμβριο και να τελειώσουμε κανονικά», ξεκαθάρισε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου.


Για την πρόταση π0υ έχει από τη φίλη της, Φαίη Σκορδά: «Και επειδή είναι φίλη μου τι; Επειδή είναι φίλος σου κάποιος πρέπει να δουλεύεις μαζί; Επαγγελματικά έχω συνεργαστεί δύο χρόνια μαζί της, πήγε πολύ καλά, αλλά επειδή τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι να το πει το κανάλι, εγώ ό,τι και να σου πω θα είναι δικά μου λόγια. Ποτέ δεν έχεις πάρει καλύτερο μισθό αν διαδίδεις, ή αν διαδίδονται οι προτάσεις που μπορεί να έχεις. Ίσα ίσα εμένα μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα τέσσερις φορές στην καριέρα μου. Έχω χάσει δουλειά γιατί κοινοποιήθηκε, όχι φυσικά με ευθύνη μου, πρόταση που είχα».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ