2023-07-16 14:00:02
Φωτογραφία για Λευτέρης Χαρίτος: Είχαμε τραυματισμούς, αίματα....



Για την "Μάγισσα", μίλησε ο Λευτέρης Χαρίτος στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Ανδριτσάνο και το  "Τηλέραμα".

 "Η σειρά είναι κατά κύριο λόγο ένα crime story, που απλώς τη βάλαμε να διαδραματίζεται στο 1800. Πεθαίνει ένα μωρό στο πρώτο επεισόδιο και ψάχνουμε να βρούμε ποιος το σκότωσε. Από εκεί και πέρα όμως παρουσιάζει και την ιστορία δύο οικογενειών, τα μίση και τα πάθη τους... Υπάρχουν και παράνομοι έρωτες! Οι Μανιάτες ήταν πειρατές. Έχουμε κάνει σκηνές όπου πειρατές ανεβαίνουν στα πλοία και κουρσεύουν, έχουμε άλογα, έχουμε φωτιές... Υπάρχουν πολλές ιστορίες που αναπτύσσονται παράλληλα. Υπάρχει βέβαια πάντα το κεντρικό ερώτημα, ποιος σκότωσε το μωρό, αλλά και το ζήτημα της ηρωίδας". 

"Είναι ένα πιο δύσκολο εγχείρημα από τις "Άγριες μέλισσες”. Είναι μια σειρά που θα παίζεται δύο φορές την εβδομάδα και ακόμα προσπαθούμε να κάνουμε το γύρισμα να μοιάζει σαν να είναι εβδομαδιαίο! Δεν νομίζω να έχει ξαναγυριστεί με τέτοια μεγαλοπρέπεια και τέτοιο πλούτο παραγωγής μια σειρά αυτής της εποχής, γιατί έχει και την ιδιαιτερότητα ότι κανένας μας δεν είχε ιδέα πώς είναι να δημιουργείς κάτι τέτοιο".

"Η έναρξη της σειράς είναι πολύ εντυπωσιακή! Ξεκινά με μια μεγάλη μάχη, την οποία παρακολουθεί η Έλλη Τρίγγου. Κάναμε ένα μονοπλάνο, μία λήψη, έναν πανικό με φωτιές και καπνούς, κάτι πολύ δύσκολο. Συμμετείχαν 50 κομπάρσοι. Είχαμε ανθρώπους που έκαναν ξιφομαχία, είχαμε τραυματισμούς, αίματα...".

Υπάρχει αγωνία μιας και η "Μάγισσα" είναι το επόμενο βήμα μετά τις επιτυχημένες "Άγριες Μέλισσες"; 

"Είναι τόσο πιο δύσκολο και τόσο διαφορετικό, που η αγωνία μου καλύπτεται από το πώς πρέπει να αντεπεξέλθω σε αυτή τη δυσκολία. Αγωνία θα είχα αν έκανα κάτι παρόμοιο. Είναι όμως κάτι τόσο δύσκολο και τεράστιο, που προσεύχομαι κάθε βράδυ να πετύχει. Έχω φυσικά άγχος, αλλά η δυσκολία υπερβαίνει το άγχος μου".



Όπως μοιράστηκε στη συνέχεια, δεν υπάρχουν για την ώρα σκέψεις για δεύτερη σεζόν: "Η σειρά έχει αρχή, μέση και τέλος. Είναι 60 επεισόδια. Φυσικά είσαι ανοιχτός αν προκύψει κάτι διαφορετικό, αν η τηλεθέαση πάει τόσο καλά και έρθει ο ΑΝΤ1 και πει πάμε για β’ σεζόν... Είναι όμως πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ