2023-07-24 19:34:19
Φωτογραφία για Το σενάριο για Αργυρό στην επιτροπή του Fame Story

Ένα ακόμη όνομα ακούγεται τα τελευταία 24ωρα για την επιτροπή του μουσικού talent show και είναι αυτό του Κωνσταντίνου Αργυρού που έκανε τα πρώτα του βήματα στην εγχώρια βιομηχανία θεάματος στο Fame Story 3 (2004 – 2005, παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, νικητής Περικλής Στεργιανούδης).

Το προηγούμενο διάστημα ο τραγουδιστής βρέθηκε σε εντατικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση μιας μουσικής εκπομπής που θα συνδύαζε τραγούδι με οδοιπορικά ανά την Ελλάδα, όμως, οι άλλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει τώρα αυτό το πρότζεκτ που βασίζεται, μάλιστα, σε δική του ιδέα. Αυτό λοιπόν μετατίθεται για αρκετά αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής έχει ήδη δεχθεί διερευνητικό τηλεφώνημα για τη συμμετοχή του στο πάνελ του νέου «Fame Story». Σε κάθε περίπτωση το μουσικό ριάλιτι στήνεται προσεκτικά: Ο νικητής θα έχει τρία έπαθλα: 50.000 ευρώ, συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Panik και την εκπροσώπηση της Κύπρου σε μεγάλο μουσικό διαγωνισμό (θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Eurovision, αλλά ακόμη δεν ανακοινώνεται).

Όσον αφορά στην προβολή του μουσικού ριάλιτι από το STAR, θα μεταδίδεται καθημερινό επεισόδιο αργά το απόγευμα ή στην έναρξη του prime time, ενώ το Live θα είναι στη βραδινή ζώνη σε μια από τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

reader.gr



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ