2023-07-24 17:41:39
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Χρήστο Κολοβό από τις Φυτείες Ξηρομέρου
Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Χρήστο Κολοβό από τις Φυτείες Ξηρομέρου, ο οποίος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο μας, παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας τεσσάρων τέκνων. Είναι Ταξίαρχος ε.α (Σ.Σ.Ε) Μηχανικός του Στρατού Ξηράς, με σπουδές και στο Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο Ξάνθης, καθώς και απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) και της Σχολής Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ).

Χρήστος Κολοβός: « Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Αλέξανδρο Σάββα, έναν καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας.

Δηλώνω, με εντιμότητα, καθώς και τον προσήκοντα σεβασμό σε κάθε Ξηρομερίτισσα και Ξηρομερίτη, στις νέες και στους νέους που ανησυχούν για το μέλλον τους και την ανάδειξη των πυλώνων ανάπτυξης του τόπου μας, ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τη διοικητική μου εμπειρία, να συμβάλλω για ένα σύγχρονο Ξηρόμερο της δημιουργίας
. Ένα Ξηρόμερο που επιζητεί τη πολυπόθητη Στρατηγική Ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, σε κάθε Δημοτική Ενότητα (ΔΕ), σύμφωνα με σύγχρονο και ιεραρχημένο χωροταξικό-περιβαλλοντικό σχεδιασμό. Ένα Ξηρόμερο που επιζητεί αναπτυξιακή πορεία του παραλιακού τομέα, καθώς και όλων των χωριών και οικισμών της ενδοχώρας του δήμου μας.

Υπόσχομαι ταυτόχρονα και πέραν των ανωτέρω, ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι αταλάντευτα μαχητής, για την επίλυση ζητημάτων καθημερινότητας του δημότη, όπου έχει ευθύνη και υποχρέωση ο δήμος, όπως η καθαριότητα, οι λακκούβες και τα χόρτα στους δρόμους, οι καμένοι λαμπτήρες δημοτικού φωτισμού, το καθαρό και σε επαρκείς ποσότητες πόσιμο νερό, καθώς και της εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης σε οικίες και χώρους εργασίας ή δραστηριότητας( πχ αγροτο-κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις -μονάδες κλπ).

Βασιζόμενος στην αλάθητη μέχρι σήμερα κριτική σας θετική σκέψη και γνώμη για το πρόσωπό μου, ζητάω την στήριξή σας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Χρήστο που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Αλέξανδρος Σάββας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ