2023-07-25 18:38:31
Φωτογραφία για Βασίλης Τριανταφύλλου: «Προτίμησα να μείνω άνεργος για να μην συμμετέχω σε αυτή την συμφωνία»

Με αφορμή τον ρόλο που ερμήνευσε στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, ο Βασίλης Τριανταφύλλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τις άλλες δουλειές που έχει κάνει μέχρι σήμερα εκτός της υποκριτικής, τις προτάσεις που απέρριψε λόγω κακών συμφωνιών αλλά και την πρόταση γάμου που έκανε πρόσφατα στη σύντροφο του.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Τριανταφύλλου δήλωσε πως «βεβαίως και έχω κάνει άλλα επαγγέλματα πέρα από αυτό του ηθοποιού αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο. Έτσι ξεκινήσαμε. Τα πρώτα χρόνια γινόταν συνδυαστικά στα υδραυλικά με τον πατέρα μου και τον θείο μου στην οικοδομή και για πολλά χρόνια στην εστίαση».

«Δεν έχει υπάρξει κάποια δουλειά από την οποία να έμεινα απλήρωτος, υπήρξαν όμως αρκετές δουλειές που ήταν κακή η συμφωνία για να την ακολουθήσω. Δηλαδή προτίμησα να μείνω άνεργος για να μην συμμετέχω σε αυτή την συμφωνία».

‘Όταν έκανα πρόταση γάμου στην σύντροφο μου… νόμιζε ότι κοιμόταν, ότι το έβλεπε στον ύπνο της γιατί την έπιασα στον ύπνο» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασίλης Τριανταφύλλου στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του OPEΝ.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ