2023-07-28 21:45:26
Φωτογραφία για Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Έτοιμος ο καλαίσθητος 16σέλιδος οδηγός, στον οποίο προβάλλεται η ιστορία του Αστακού από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα.
Το εξώφυλλο του 16σέλιδου οδηγού με την ιστορία του Αστακού.

Γράφει ο κ. Χρήστος Μπόνης.

Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτων, στην μεγάλη προσπάθεια που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια για την προβολή και διαφήμιση του Αστακού, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ, δημιούργησε ένα καλαίσθητο 16σέλιδο φυλλάδιο, στο οποίο προβάλλεται η ιστορία του Αστακού από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα (δείτε τον εδώ)... Το διαφημιστικό αυτό ΕΝΤΥΠΟ (την επιμέλεια την οποία είχαν ως προς τα κείμενα τα μέλη του Συλλόγου Βασιλική Ευαγγελάτου και Χάρης Βασσάλας και το φωτογραφικό υλικό ο Χρήστος Μπόνης, εκτυπώθηκε σε επτά χιλιάδες αντίτυπα, τα οποία θα διανεμηθούν με ποικιλόμορφο τρόπο, όπως επί παραδείγματι στους επιβάτες από και προς Ιθάκη - Κεφαλλονιά, με το πλοίο της γραμμής, σε επιλεγμένα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας (ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΩΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ κλπ), καθώς επίσης και σε συγκεκριμένα τουριστικά γραφεία (Αθήνα - Πάτρα - Ηλεία).


Η προσπάθεια που έγινε είναι πολύ μεγάλη, συλλογική και επίπονη.

Η εμπειρία μας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες (εκδόσεις - διαφήμιση, κλπ) ήταν σχεδόν μηδαμινή, η επίπονη προσπάθεια όμως και η αποφασιστικότητα των μελών του Δ.Σ., μας έδωσε την δύναμη να το τολμήσουμε, με αποτέλεσα να δημιουργηθεί αυτό το πολύ καλό (για πρώτη φορά) διαφημιστικό φυλλάδιο και μάλιστα πολυσέλιδο και σε πολυτελή έκδοση.

Εκτιμούμε οτι η επομένη φορά σε παρόμοια δράση και μέσα από την εμπειρία που αποκτήσαμε, θα είναι αρκετά καλύτερη και πιο ποιοτική.

Ήδη θα ξεκινήσει η διανομή στους χορηγούς (δυστυχώς ελάχιστοι ντόπιοι ανταποκρίθηκαν, χαρακτηριστικό... της αγάπης για τον Αστακό), με αφετηρία όσους έχουν έδρα τον Αστακό και εν συνεχεία θα ακολουθούσουν οι υπόλοιποι με έδρα κυρίως την Αθήνα.

Σήμερα το πρωί εθιμοτυπικά επισκέφτηκα τον Δήμαρχο και του παρέδωσα συμβολικά το έντυπο, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διανομή όπως έχει προβλεφθεί.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο, για την παράδοση του 16σέλιδου οδηγού.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ