2023-07-30 16:34:39
Φωτογραφία για Στην Πλατεία της Κατούνας την Τρίτη 1 Αυγούστου με είσοδο ελεύθερη μια μεγάλη παραδοσιακή συναυλία με τον Γιώργο Βελισσάρη και τον Μανώλη Κονταρό



Μία ακόμη μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας . Στην Κατούνα αυτή την φορά ταξιδεύουν τα    « Τα Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού Του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας» στην Κατούνα..



Η Πλατεία της Κατούνας την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 22.30 θα γεμίσει με εκατοντάδες κόσμου για να απολαύσουν με είσοδο ελεύθερη μια παραδοσιακή βραδιά με τον Γιώργο Βελισσάρη και τον Μανώλη Κονταρό. Συνοδεύει στο κλαρίνο ο Σταύρο Ιωαννίδη.



Η Συναυλία στην Κατούνα θα είναι ένα λαϊκό πανηγύρι όπου ο καθένας θα μπορεί να την παρακολουθήσει!



Ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Μανώλης Κονταρός έρχονται να απογειώσουν την διασκέδαση στην Κατούνα την Τρίτη 1 Αυγούστου 



Ο Γιώργος Βελισσάρης γεννήθηκε σε ένα ορεινό χωριό στο νομό Ηλείας. Από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδάει. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν στο πανηγύρι του χωριού του. Εκεί τον άκουσε ο κλαρινίστας Κώστας Κόκκορης και τον πήρε μαζί του. 



Η καριέρα του άρχισε να ανεβαίνει όταν γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσο, ο οποίος του έκανε όλες τις δισκογραφικές δουλειές και του έδωσε πολλά τραγούδια. Από εκεί και πέρα η αγάπη του κόσμου τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και έναν από τους σημαντικότερους Δημοτικούς τραγουδιστές της Ελλάδας



Ο Μανώλης Κονταρός γεννήθηκε  στις Βρύσσες Αποκορώνου στα Χανιά .  Ο Μανώλης  θα μας ταξιδέψει στο κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού. 



Ο Μανώλης Κονταρός, στη μακροχρόνια πορεία του, έχοντας προσφέρει αμέτρητα γλέντια και χορους σε Ελλάδα, Κύπρο  και εξωτερικό έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στην παραδοσιακή κρητική μουσική, σεβόμενος πάντα το ύφος και το ήθος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.  



Ο Μανώλης Κονταρός έχει συνεργαστεί με κάποιους από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Άννα Βίσση, την Γλυκερία και πολλούς άλλους.



Η εκδήλωση είναι μια συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που στηρίζει για άλλη μια φορά έμπρακτα της μεγάλες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.



ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των θεατών θα υπάρχουν όλα τα μαγαζιά εστίασης της Πλατείας και των γύρω δρόμων ανοιχτά και θα διαθέτουν ποτά, αναψυκτικά και κάποια και κάποια και φαγητό.



Η Πλατεία της Κατούνας θα κλείσει θα κλείσει την Τρίτη 2 Αυγούστου από τις 20.00 το βράδυ έως το πέρας τις εκδηλώσεις. 



Ο κόσμος και οι επισκέπτες που θα έρχονται από την Εθνική  Βόνιτσας – Αμφιλοχίας στην είσοδο προς Κατούνα από Λουτράκι , όταν θα μπαίνουν στην Κατούνα θα βγαίνουν από παρακαμπτήριο προς το παρκινγκ που είναι πίσω από τα μαγαζιά της Πλατείας .



 Όταν γεμίσει το εκεί παρκινγκ τα αυτοκίνητα θα κατευθύνονται προς το Δημοτικό Σχολείο Κατούνας όπου θα υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ εντός του προαύλιου χώρου. Επίσης θα μπορούν να παρκάρουν στους δρόμους προς Αχυρά – Τρύφου και μέχρι το Κ..Υ. Κατούνας .



Οι επισκέπτες που θα έρχονται από Αμφιλοχία,  Αγρίνιο και από τα γύρω χωριά του Ξηρομέρου και τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος  θα μπορούν να παρκάρουν εντός του δημοτικού σχολείου Κατούνας και στους γύρω δρόμους μέχρι τη διασταύρωση με Αχυρά και Τρύφου . 



Για τα αυτοκίνητα αυτά θα απαγορεύεται η  κίνηση μετά την διασταύρωση με Αχυρά και Τρύφου προς την Πλατεία Κατούνας .  Αυτό γίνεται  για να μην μπλέξουν σε μποτιλιάρισμα  που θα τους δυσκολέψει αρκετά την στάθμευση και την κίνηση.



Σε πολλά σημεία θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κατευθύνουν τον κόσμο προς την πλατεία Κατούνας και τα αυτοκίνητα προς χώρους ασφαλής και ανεμποδιστης στάθμευσης .



Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 22.30  στην Πλατεία Κατούνας για ένα ανεπανάληπτο γλέντι με 2 σπουδαίους παραδοσιακούς μουσικούς



ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ