2023-08-04 13:06:42
Φωτογραφία για Μύνηση από τον πρόεδρο των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών προς τον Πρόεδρο του ΠΦΣ για τις εξαγωγές!



Τον τελευταίο καιρό σημαντικά άρθρα σε ευρείας ανάγνωσης μέσα ενημέρωσης κρατούσαν το θέμα της απαγόρευσης εξαγωγών ως μέτρο για την αντιμετώπιση των ελλείψεων φαρμάκων ψηλά στην επικαιρότητα. 

Ταυτόχρονα διαβάσαμε την άποψη του επίσημου οργάνου των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών ΠΣΦ (δείτε ΕΔΩ) το οποίο, μεταξύ άλλων, καταλόγιζε ευθύνες και στους Φαρμακοποιούς για τις ελλείψεις. Η απάντηση του ΠΦΣ ήρθε μέσω του Γραμματέα του ΠΦΣ κ. Κατσαράκη (δείτε ΕΔΩ) ο οποίος απέρριψε τους ισχυρισμούς και ζήτησε την εφαρμογή των νόμων για την προστασία των ασθενών! Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκάριων απαντά σήμερα με μήνυση του προέδρου του κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη για συκοφαντική δυσφήμηση κατά προσωπικά του προέδρου του ΠΦΣ κ. Απόστολου Βαλτά! 

Ο ΠΦΣ με σημερινό δελτίο τύπου απαντά τονίζοντας ότι δεν εκφοβίζεται! Δείτε όλη την απάντηση του ΠΦΣ:

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΦΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ Ο κ.ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΦΣ κ.ΒΑΛΤΑ



Οι μηνύσεις του κυρίου Σκυλακάκη και οι εκφοβισμοί του προς τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, δεν μας πτοούν.

Αντιθέτως, τον ευχαριστούμε για τη μήνυση καθώς η αλήθεια θα λάμψει και στα δικαστήρια.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου το φάρμακο να φτάνει απρόσκοπτα στα χέρια του Έλληνα ασθενή.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δείτε και το Δελτίο Τύπου του ΠΣΦ:

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 4/08/23

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης υπέβαλε σήμερα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολου Βαλτά και έχουν κινηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες αναφορικά με τις τελευταίες δημοσιευθείσες στο διαδίκτυο δηλώσεις του.

Όταν αντί  να αντιμάχονται με επιχειρήματα σε θεσμικό επίπεδο, επιλέγουν να πλήττουν την προσωπική τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψη των θεσμικών μας προσώπων δημιουργώντας κίβδηλη εικόνα για αυτά και θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια εικόνα τους για ιδιοτελείς σκοπούς, τότε τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη .

 

 

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ