2023-08-05 16:00:04
Φωτογραφία για Διαβάστε τα επόμενα επεισόδια στο Μυστικό της Πεταλούδας

 



«Το Μυστικό της Πεταλούδας» καθημερινά στις 16:45 στο OPEN

Περιλήψεις από 05.08- 11.08

Σάββατο 5 Αυγούστου επ 77&78

Ο Αρίστος λέει στη Σοφία ότι πήρε απ΄ το φάκελο της υπόθεσης τη φωτογραφία της Βαγγελιώς με το σταυρουδάκι στο λαιμό της για να μην τη βρει η Ειρήνη και το αναγνωρίσει.

Ο Χριστόφορος με τη Μαρκέλλα καταθέτουν υπέρ του Δώρου στη δίκη και η Λουίζα τους ευχαριστεί και τους δύο.

Η Κρίστια πάει να δει τη Λίλιαν στο νοσοκομείο κι αυτή ζητάει τη βοήθεια της να μηνύσει τον Θέμη για σωματική βλάβη από πρόθεση.

Ο Θέμης λέει στην Εύα τι συνέβη και πως η Λίλιαν έχασε το παιδί, αλλά, ότι αυτός δεν της έκανε τίποτα κακό.

Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Νικόλα ότι ο Γιάννος θα του ζητήσει συνάντηση και του λέει πως, όταν το κάνει, να του το πει αμέσως. Ο Γιάννος, όμως, δε φαίνεται να βιάζεται να κάνει κίνηση, κρατώντας τον Στέφανο σε αγωνία.

Ο Μάρκος, πριν φύγει για τη Βηρυτό, πάει στο σπίτι του Χριστόφορου να τον ρωτήσει αν θυμάται κάτι για τον Κυριάκο, που να τον βοηθήσει να τον βρει, αλλά, βρίσκει εκεί έκπληκτος τη Μαρκέλλα.

Η Εύα πάει στο νοσοκομείο να μιλήσει με τη Λίλιαν κι εξαγριώνεται μαζί της, όταν η Λίλιαν απειλεί ότι θα κάνει κακό στη Χριστίνα.

Ο Νικόλας λέει στον Στέφανο πως ο Γιάννος του τηλεφώνησε να συναντηθούν το βράδυ. Περιμένει τηλεφώνημα του αργότερα για το πότε και πού.

Η Ειρήνη μιλάει με τον Θέμη στο τμήμα. Ο Θέμης αρνείται ότι φταίει για την αποβολή της Λίλιαν και λέει στην Ειρήνη ότι η Λίλιαν λέει ψέματα ότι τη χτύπησε.

Ο Φίλιππος δίνει στον Χριστόφορο το κινητό με το νούμερο που είχε ο Χρυσοχόου. Η Μαρκέλλα τον παρακαλεί να μην κάνει τίποτα κι εκδηλώνει τον φόβο της μην συμβεί κάτι κακό και περισσότερο στον Αντρέα.

Η Εύα, ανήσυχη για τον Μάρκο που πήγε στη Βηρυτό να ψάξει για τον Κυριάκο, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν υπάρχει πιθανότητα ν΄ ανακαλύψει κάτι ο Μάρκος εκεί.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος, που έχει φτάσει στη Βηρυτό, πάει στο σπίτι της Μαρίνας. Εκεί συναντάει τη φίλη της Μαρίνας, που μίλησε με την Ειρήνη στο τηλέφωνο και τη ρωτάει αν ξέρει τον Κυριάκο. Η γυναίκα του λέει πως δεν τον ξέρει, αλλά, ο Μάρκος δεν πείθεται. Μπαίνει στο σπίτι της Μαρίνας κρυφά κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με μια οδυνηρή αποκάλυψη.

Κυριακή 6 Αυγούστου επ 79&80

Ο Γιάννος, αντί να τηλεφωνήσει στον Νικόλα και να του πει πού θα βρεθούν, τον αιφνιδιάζει και πηγαίνει στο σπίτι του. Ο Στέφανος περιμένει να του τηλεφωνήσει ο Νικόλας και να του πει την ώρα και το σημείο της συνάντησης για να πάει κι αυτός, αλλά, ο Νικόλας δεν τον παίρνει.

Ο Μάρκος καταλαβαίνει άναυδος ότι ο Κυριάκος δεν είναι άλλος απ΄ τον Χριστόφορο. Περιπλανιέται στους δρόμους, όταν του τηλεφωνεί η Κρίστια, που έχει ανησυχήσει γι΄ αυτόν.

Ο Θέμης πάει στο σπίτι να πάρει κάποια πράγματα του και η Εύα του λέει ότι επιτέθηκε στην Λίλιαν γιατί απείλησε τη Χριστίνα.

Όταν ο Θέμης φεύγει για το ξενοδοχείο, πάει η Κρίστια, που λέει στην Εύα πως ο Μάρκος έμαθε, μάλλον, ότι ο Κυριάκος είναι ο Χριστόφορος.

Η Ειρήνη λέει στη Σοφία για την καταγγελία που έκανε η Λίλιαν στον Θέμη, ενώ ο Μάρκος γυρνάει απ΄ τη Βηρυτό και πάει ν΄ αντιμετωπίσει τον Χριστόφορο. Όμως θα έχει ένα ατύχημα και μπαίνει στο νοσοκομείο.

Η Ειρήνη λέει στη Σοφία για την καταγγελία, που έκανε η Λίλιαν στο Θέμη. Η Σοφία είναι σίγουρη ότι η Λίλιαν λέει ψέματα.

Ο Γιάννος πάει έξω απ΄ το σπίτι του Νικόλα με σκοπό να εκδικηθεί γι΄ αυτό που του έκανε ο Νικόλας και βλέπει τον Στέφανο, που είχε κοιμηθεί εκεί, να βγαίνει απ΄ το σπίτι.

Στο νοσοκομείο, ο Χριστόφορος, η Μαρκέλλα και ο Φίλιππος περιμένουν νέα για τον Μάρκο, που είναι στο χειρουργείο. Ο Χριστόφορος πρέπει να πάρει τηλέφωνο την Εύα να της πει τι έγινε, αλλά, δεν έχει κουράγιο.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δώρο βγαίνει και ο Νικόλας πάει να τους την ανακοινώσει.

Η Κρίστια βλέπει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η Λίλιαν κι αρχίζει ν΄ ανησυχεί γι΄ αυτήν.

Η Εύα μαθαίνει για το ατύχημα του Μάρκου και τρέχει αλαφιασμένη στο νοσοκομείο, όπου κατηγορεί τον Χριστόφορο ότι φταίει αυτός που έγινε.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος είναι ακόμα στο χειρουργείο και χρειάζεται αίμα και όλοι ψάχνουν αλαφιασμένοι να βρουν αιμοδότη.

Δευτέρα 7 Αυγούστου επ.81&82

Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο και στην Εύα ότι η Ειρήνη έχει την ίδια ομάδα αίματος με το Μάρκο και θα δώσει αίμα. Η Εύα το λέει στην Κρίστια, που φτάνει, αγωνιώντας για τον Μάρκο.

Ο Άρης πάει να δει τη Λίλιαν κι αυτή του λέει πως, αν καταθέσει ότι είδε τον Θέμη να την χτυπάει, θα αποσύρει τη μήνυση που έκανε στη Λουίζα.

Η Λουίζα παίρνει τη μήνυση για σωματική βλάβη που της έκανε η Λίλιαν και τηλεφωνούν με το Δώρο στον Νικόλα να του το πουν.

Ο Θέμης μαθαίνει απ΄ τη Χριστίνα για το ατύχημα του Μάρκου και τρέχει στο νοσοκομείο να βρει την Εύα. Εκεί είναι και η Κρίστια και ο Θέμης τη ρωτάει γιατί υποστηρίζει τη Λίλιαν, ενώ ξέρει ότι λέει ψέματα.

Ο Μάρκος βγαίνει απ΄ το χειρουργείο, αλλά, η κατάσταση του είναι ακόμα κρίσιμη. Ο Χριστόφορος, που δεν τον χωράει ο τόπος, φεύγει απ΄ το νοσοκομείο και πάει στο παλιό τους σπίτι στο χωριό. Ο Μάρκος παθαίνει ανακοπή, αλλά, οι γιατροί καταφέρνουν να τον επαναφέρουν. Η κατάσταση του, όμως, είναι κρίσιμη και περιμένουν να ξυπνήσει μετά το χειρουργείο.

Ο Χριστόφορος γυρνάει στο σπίτι και βρίσκει τη Μαρκέλλα με τον Αντρέα, να του λέει παραμύθι. Δε μπορεί να κοιμηθεί, όμως και γυρνάει στο νοσοκομείο να δει τον Μάρκο.

Η Ειρήνη λέει στη Σοφία και στον Αρίστο ότι έδωσε αίμα για το Μάρκο κι ότι έχουν την ίδια ομάδα. Η Σοφία με τον Αρίστο ταράζονται, όταν το ακούνε.

Ο Φίλιππος ζητάει από την Ειρήνη να πει στον Στέφανο να μην πει πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, γιατί φοβάται πως, αν το μάθει ο Γιάννος, θα κάνει τα πάντα για να του καταστρέψει τη ζωή.

Ο Άρης λέει στη Λίλιαν ότι θα καταθέσει πως είδε τον Θέμη να τη χτυπάει με αντάλλαγμα να αποσύρει τη μήνυση κατά της Λουίζας.

Ο Στέφανος μαθαίνει απ΄ τη Φωτίου ότι ο Γιάννος πήγε κάπου εκτός πόλης για μια υπόθεση, αλλά, δεν πείθεται και ψάχνει να μάθει πού πήγε ο Γιάννος και γιατί.

Τρίτη 8 Αυγούστου επ83&84

Η Κρίστια, έκπληκτη που η Λίλιαν αποφάσισε να αποσύρει τη μήνυση κατά της Λουίζας, τη ρωτάει, αν έκανε συμφωνία με τον Άρη να καταθέσει ότι είδε τον Θέμη να τη χτυπάει με αντάλλαγμα της απόσυρση της μήνυσης και προκαλεί την οργή της.

Η Μαρκέλλα πάει στην εταιρία κι ακούει τον Χριστόφορο να λέει στο Φίλιππο ότι είναι καιρός γι΄ αυτήν να συνεχίσει τη ζωή της και να βρει κάποιον που να της αξίζει και φεύγει πληγωμένη.

Η Χριστίνα πάει στο νοσοκομείο να βρει την Εύα και συναντάει τον Άρη, που φεύγει μετά τη συνάντηση με τη Λίλιαν. Τον ρωτάει τι κάνει εκεί κι αν πήγε να δει τη Λίλιαν.

Ο Στέφανος τηλεφωνεί στον Νικόλα και του λέει για τη φωτογραφία που βρήκε στο γραφείο του Γιάννου με το Γιάννο και το μικρό αγόρι, αλλά, πριν την αφήσει στη θέση της, επιστρέφει ο Γιάννος, που καταλαβαίνει ότι κάποιος μπήκε στο γραφείο του κι έψαξε.

Η Κρίστια πάει στο σπίτι της Λίλιαν να της φέρει τα πράγματα, που της ζήτησε και βλέπει κάτι που την παραξενεύει πολύ, ενώ ο Χριστόφορος ψάχνει ανήσυχος τη Μαρκέλλα, που δεν του απαντάει στο τηλέφωνο. Η Κρίστια, που βρίσκει τη ματωμένη πετσέτα στο μπάνιο, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ρωτάει τη Λίλιαν πώς βρέθηκε η πετσέτα εκεί. Η Λίλιαν προσποιείται ότι δε θυμάται και η Κρίστια πάει στον Θέμη να τον ρωτήσει, αν ξέρει κάτι αυτός.

Ο Γιάννος πιέζει τον Στέφανο και την Ειρήνη να βρουν κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Βάζει την Ειρήνη να ρωτήσει το Φίλιππο, αν ξέρει κάτι γι΄ αυτό.

Η Χριστίνα λέει στην Εύα ότι ο Άρης θα καταθέσει ότι είδε το Θέμη να χτυπάει τη Λίλαν, αλλά, πάει η Λουίζα και τους εξηγεί ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο Χριστόφορος πάει στο νοσοκομείο να δει τον Μάρκο και συναντάει εκεί την Κρίστια, που τα βάζει μαζί του γι΄ αυτό που συνέβη στον Μάρκο.

Η Ειρήνη, μετά από σκέψη, αποφασίζει να πάει στον Φίλιππο και να τον ρωτήσει, αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας.

Τετάρτη 9 Αυγούστου επ85&86

Η Ειρήνη ρωτάει τον Φίλιππο, αν ξέρει κάτι για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Αν ξέρει και καλύπτει τον Χριστόφορο, πρέπει να της το πει τώρα.

Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρκέλλα ότι ο Γιάννος ήταν στο νοσοκομείο και τον απείλησε να μείνει μακριά απ΄ τον Μάρκο.

Η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι πήγε κι εξομολογήθηκε, γιατί νιώθει φριχτά που λένε ψέματα στην Ειρήνη τόσα χρόνια.

Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη και οι άλλοι ψάχνουν εντατικά για τη Μαρίνα και πως μπορεί να μάθουν πως την έβγαλε απ΄ τη μέση και η Μαρκέλλα το ακούει ταραγμένη.

Ο Γιάννος, που έχει ανακαλύψει πως κάποιος πήρε τη φωτογραφία του με το αγοράκι απ΄ την ατζέντα του, ψάχνει να βρει ποιος είναι, ενώ η Ειρήνη κάνει μια σκέψη που την οδηγεί σ΄ ένα στοιχείο για τη Μαρίνα. Η Ειρήνη μετά απ΄ αυτό που έμαθε απ΄ τον παπά, που εξομολογήθηκε η Μαρίνα, δεν ξέρει τι να κάνει, αν πρέπει να το πει ή όχι στον Γιάννο και στους άλλους. Πάει στο σπίτι και το λέει στην Σοφία, όταν πάει ο Χριστόφορος και λέει στην Ειρήνη πως ο Φίλιππος δεν ξέρει τίποτα για την εξαφάνιση της Μαρίνας και να μην τον ξαναρωτήσει γι΄ αυτό.

Ο Γιάννος πάει ξανά στο νοσοκομείο και μπαίνει στο δωμάτιο του Μάρκου, όταν είναι μόνος και τον ρωτάει τι έκανε στο σπίτι του Χριστόφορου πριν το ατύχημα. Μπαίνει, όμως, η Κρίστια και βλέπει τον Γιάννο εκεί και τον διώχνει.

Η Εύα βλέπει κι αυτή τον Γιάννο, ενώ αυτός φεύγει απ΄ το νοσοκομείο και του λέει πως ο Μάρκος δεν ξέρει τίποτα για το θάνατο της Αλεξίας και να τον αφήσει ήσυχο. Μετά τηλεφωνεί στον Χριστόφορο και του λέει ότι ο Γιάννος πήγε ξανά στο νοσοκομείο και είδε τον Μάρκο.

Ο Άρης με τη Χριστίνα μιλάνε στο πανεπιστήμιο και λύνουν την παρεξήγηση μεταξύ τους, ενώ την ίδια στιγμή η Λίλιαν μπαίνει σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι του Άρη να τον βρει και βρίσκει εκεί τον Δώρο μόνο του.

Πέμπτη 10 Αυγούστου επ87&88

Ο Γιάννος πάει στο σπίτι του Χριστόφορου να τον ρωτήσει για τη Μαρίνα κι αυτό που έμαθε η Ειρήνη απ΄ τον παπά, αλλά, βρίσκει εκεί τη Μαρκέλλα και τον Αντρέα. Όταν έρχεται ο Χριστόφορος, ο Γιάννος τον προκαλεί να τον χτυπήσει για να τον συλλάβει για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο Γιάννος συλλαμβάνει τον Χριστόφορο και τον πάει στο τμήμα.

Ο Φίλιππος λέει στη Μαρκέλλα να πάει τον Αντρέα στο σπίτι ενός φίλου του να είναι ασφαλής απ΄ τον Γιάννο και της λέει να πάει κι αυτή στο δικό του σπίτι, αλλά, η Μαρκέλλα δε θέλει.

Ο Νικόλας πάει να ψάξει για τη Βέρα Χαραλάμπους, τη μητέρα του αγοριού, που είναι στη φωτογραφία με τον Γιάννο και να μάθει τι σχέση έχει με το Γιάννο.

Ο Άρης γυρνάει στο σπίτι και μαθαίνει τι έγινε με τη Λίλιαν. Ο Δώρος λέει στη Λουίζα να τηλεφωνήσει στον Στέφανο να κάνουν καταγγελία για την επίθεση της Λίλιαν.

Η Λίλιαν ακολουθεί τη Χριστίνα με το αμάξι της.

Μετά από ώρα, η Χριστίνα ξυπνάει και βλέπει πως είναι κλειδωμένη σ΄ ένα δωμάτιο στο σπίτι της Λίλιαν. Ο Στέφανος πάει στη Λίλιαν να τη ρωτήσει για την επίθεση με το μαχαίρι στη Λουίζα, αλλά, εκείνη του λέει πως η Λουίζα λέει ψέματα και πως δεν πήγε ποτέ σπίτι τους.

Ο Άρης τηλεφωνεί στη Χριστίνα και δεν του απαντάει και ανησυχεί γι΄ αυτήν. Ο Δώρος προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

Η Χριστίνα ρωτάει τη Λίλιαν τι θέλει απ΄ αυτήν και την κρατάει κλειδωμένη στο σπίτι της.

Ο Νικόλας λέει στον Στέφανο τι του είπε η θεία της Βέρας Χαραλάμπους. Του λέει πως την επομένη θα πάει στην Πάφο να βρει τη Βέρα να μάθει, αν ξέρει κάτι παραπάνω για τη σχέση Γιάννου και Χρυσοχόου, αλλά, ο Στέφανος δεν θέλει να τον αφήσει να πάει.

Ο Γιάννος λέει στην Ειρήνη ότι στη θέση της δε θα ήταν καθόλου σίγουρος πως ο Φίλιππος δεν έχει ανάμιξη στην εξαφάνιση της Μαρίνας και της βάζει αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του Φίλιππου.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να πείσει τη Μαρκέλλα να την πάρει μαζί του στο σπίτι του, αλλά, εκείνη επιμένει να μείνει στο σπίτι του Χριστόφορου.

Ο Γιάννος ανακρίνει τον Χριστόφορο και προσπαθεί να τον κάνει να σπάσει και να ομολογήσει ότι έβγαλε απ΄ τη μέση τη Μαρίνα.

Παρασκευή 11 Αυγούστου επ89&90

Η Λίλιαν λέει στον Άρη ότι κρατάει τη Χριστίνα. Του ζητάει να καταθέσει ότι είδε τον Θέμη να τη χτυπάει, αλλιώς, θα της κάνει κακό.

Ο Φίλιππος βγαίνει να ψάξει τον σκύλο του και βλέπει τον Γιάννο να τον φέρνει. Έξαλλος τον απειλεί να μην πλησιάσει ξανά στο σπίτι του και το σκυλί του, όταν έρχεται η Ειρήνη, που πάει στο σπίτι του Φίλιππου και τους βλέπει.

Η Σοφία λέει στον Αρίστο για τον Χριστόφορο που πήγε εκεί να μιλήσει στην Ειρήνη και πως του είπε να την αφήσει ήσυχη.

Την επομένη, η Ειρήνη βρίσκει τον Χριστόφορο κλειδωμένο στην αίθουσα ανακρίσεων, όπου τον άφησε ο Γιάννος απ΄ το προηγούμενο βράδυ και χτυπημένο στο πρόσωπο.

Ο Άρης πάει στο τμήμα να καταθέσει εναντίον του Θέμη, ενώ η Εύα ξυπνάει από έναν εφιάλτη και την πιάνει μια ξαφνικά ανησυχία ότι κάτι συνέβη στη Χριστίνα. Ο Θέμης πάει στη Λίλιαν να πάρει τη Χριστίνα, αλλά, η Λίλιαν τον απειλεί με το μαχαίρι σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Άρης καταθέτει εναντίον του Θέμη στον Στέφανο, αλλά, τα μπερδεύει κι ο Στέφανος καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Η Ειρήνη παρ΄ όλο που έχει ρεπό, πάει στη δουλειά γιατί ανησυχεί για τον Χριστόφορο, αφού ο Γιάννος τον χτύπησε.

Η Μαρκέλλα πάει στο τμήμα να καταθέσει υπέρ του Χριστόφορου κι εκείνος τα βάζει μαζί της για έτσι ανοίγει ξανά το μέτωπο της με τον Γιάννο.

Ο Νικόλας πάει στην Πάφο και βρίσκει τη Βέρα Χαραλάμπους και της ζητάει να καταθέσει εναντίον του Γιάννου και να τον βοηθήσει ν΄ αποδείξει ότι έπαιρνε λεφτά απ΄ τον Χρυσοχόου.

Η Λίλιαν είναι φυγάς, αφού η αστυνομία την ψάχνει και τηλεφωνεί στην Κρίστια για να τη βοηθήσει.

Η Εύα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της δώσει ένα δώρο για «ευχαριστώ» που έδωσε αίμα για το Μάρκο και βρίσκεται μπροστά σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ