2023-08-05 15:00:04
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι (spoiler) : Ο Σταύρος δίνει κατάθεση στον Δημήτρη - Τι θα αποκλύψει;
Οι έρευνες για τη μαζική δολοφονία συνεχίζονται, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία για να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Ο Σταύρος δίνει κατάθεση για τις τελευταίες κινήσεις της αδελφής του

Ο Σταύρος δεν είναι μόνο προϊστάμενος στην εισαγγελία αλλά και αδελφός ενός εκ των θυμάτων που έχουν βρεθεί στο πηγάδι. Καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει ο Δημήτρης, τον καλεί να του δώσει κατάθεση. Μέχρι τώρα ο Σταύρος δεν έχει πει όλα όσα γνωρίζει, αλλά πλέον αυτό είναι επιτακτική ανάγκη αφού στο διαμέρισμά της Κατερίνας βρέθηκαν πολλά χρήματα. Οπως του αναφέρει: «Η Κατερίνα είχε πάει διακοπές με τον Μάρκο. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας».

Αυτό που του αποκάλυψε η αδελφή του μέσα στα αναφιλητό του ήταν πως ο Μάρκος είχε κλέψει λεφτά από την εταιρεία του Αλέκου, δικαιολογώντας τον ότι πήρε μόνο το μερίδιό του. Του είπε ακόμη πως μη ξέροντας τι να κάνει, τα έκρυψε στο σπίτι της πριν φύγουν για διακοπές. 0 Σταύρος δυσκολεύεται σε κάθε λέξη του αλλά συνεχίζει, τονίζοντας ότι της είπε να επιστρέφουν πίσω, να του δώσει τα λεφτά και να τον παρατήσει


Μέσα από τις περιγραφές του Σταύρου η Κατερίνα δεν θέλει να αφήσει τον Μάρκο. ουρλιάζοντας στον αδελφό της: «Εκανε ένα λάθος. Δεν ήξερε πώς να μου το πει. Ποιος θα με βοηθήσει εκτός από εσένα;». Ομως ο Σταύρος της είχε δηλώσει πως αν δεν τον αφήσει, δεν θέλει να την ξαναδεί.

Καταρρακωμένος, μετανιώνει τώρα γι' αυτό, αφού όσες φορές την πήρε μετά δεν μίλησαν και εκείνη τώρα είναι νεκρή. Αυτό που δεν ξέρει ο Σταύρος και το μαθαίνει από τον Δημήτρη είναι ότι ο πατέρας του ο Σπύρος είχε δει την Κατερίνα στο αεροδρόμιο να επιστρέφει μόνη της και ήταν κλαμένη. Το πιο βασικό όμως που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι μετά την επιστροφή της συναντήθηκε με τον Αλέκο.

Πηγή tv24

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ