2023-08-06 08:00:03
Φωτογραφία για Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: Κατάφερε να «καρφωθεί» για τα περσινά που ακόμη θέλει «να διασκεδάσει»

Γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο youfly.com:

"Για να περάσουμε στην ευλογημένη Τήνο (όπου πάω κι εγώ, αύριο πρώτα ο Θεός) για να δω αγαπημένους ανθρώπους, να παίξω μουσική σε ένα «Πάρτυ Αγάπης» στο La La Louza Beach Bar και να κάνω το ετήσιο restart μου στον ναό, όπου βαφτίστηκα…

Απ’την Τήνο λοιπόν κι ο Γιώργης ο Λιάγκας σε ένα άβολο βιντεάκι θέλησε να παρουσιάσει δύο απ’τους συνεργάτες που θα ξεκινήσουν μαζί του την ερχόμενη σεζόν (τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και την Ελένη Βουλγαράκη). Λέω άβολο, γιατί προφανώς δεν έχουν σκεφτεί τι θα πουν με αποτέλεσμα ο Γιώργος να ξεκινά το βίντεο προσπαθώντας να «αιφνιδιάσει» την Ελένη ρωτώντας την, αν έχει δηλώσει πως τον φοβάται. Ε, και κάπου εκεί ο πρώην φίλος μου, κατάφερε να «καρφωθεί» για τα περσινά που ακόμη θέλει «να διασκεδάσει».

Εγώ επιμένω πως τέτοιου είδους βίντεο μ’αυτές τις ερωτήσεις θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον να γίνονται στο τέλος της σεζόν και γιατί όχι, στο τέλος μιας συνεργασίας (όποτε θα είναι αυτό). Ευτυχώς, έσπευσε και η Φωτεινή Πετρογιάννη στην Τήνο να «μαζέψει» τον άσκοπο χαβαλέ του «Ίνσταγκραμ Χιλς» των συνεργατών της"





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ