2023-08-07 20:55:01
Φωτογραφία για Νέα εβδομάδα, νέα υποψηφιότητα για τον συνδυασμό  του υποψηφίου Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, Θανάση Λύρου
Συμπόρευση ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Κατοχή, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Ο αγαπητός μας Νικόλαος είναι ένας νέος ελεύθερος επαγγελματίας, που βιώνει με ανησυχία τις δυσκολίες επιβίωσης των νέων ανθρώπων αλλά έχει και την διάθεση για προσφορά στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται.

Είναι τιμή για μας που νέοι άνθρωποι συμπορεύονται μαζί μας στον κοινό αγώνα, αναγνωρίζοντας την αποφασιστικότητα και την δυνατότητά μας να βελτιώσουμε τα πράγματα στο Δήμο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου, τον γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, διότι τον γνώρισα από κοντά και κατάλαβα πως είναι ο άνθρωπος που δίνει λύσεις.

Είμαι σίγουρος πως η εκλογή του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ ως Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου είναι η ιδανική επιλογή, γιατί έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη.

Προτρέπω τους φίλους και τους συμπολίτες μου να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας, για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ελεύθερος Επαγγελματίας
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ