2023-08-08 16:17:20
Φωτογραφία για DIY φωτιστικά με χάρτινες διακοσμητικές ομπρελίτσες
Ξεχωριστός, πολύ απλός και ελάχιστου κόστους τρόπος για να δημιουργήσετε διακοσμητικά - βοηθητικά φωτιστικά, για κάθε χώρο του σπιτιού, για την κατασκευή των οποίων θα χρειαστείτε μόνο απλά χάρτινα καπέλα φωτιστικών, διακοσμητικές ομπρέλες για χρήση στο σερβίρισμα ποτών και πιστόλι σιλικόνης ή μια ισχυρή ρευστή κόλλα γενικής χρήσης.  

Απλά ανοίξτε τις ομπρέλες, κόψτε το κεντρικό ξυλαράκι και κολλήστε τις ανοιγμένες ομπρελίτσες πάνω στο χάρτινο καπέλο.

Οι αποστάσεις και οι επιμέρους σχηματισμοί που θα κολλήσετε τις ομπρέλες είναι θέμα προσωπικής επιλογής και διαφοροποιούν το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα πχ με το αν θέλετε να καλύψετε πλήρως ή όχι την επιφάνεια του χάρτινου καπέλου.

Το χρώμα του καπέλου, τα σχέδια-αποχρώσεις στις ομπρελίτσες αλλά και το είδος του φωτιστικού (μπάλα ή άλλου σχηματισμού) είναι επίσης στοιχεία που διαφοροποιούν το τελικό αποτέλεσμα, στο οποίο βεβαίως μπορούν και να προστεθούν στοιχεία από ύφασμα, χαρτί, τρέσες, φούντες κλπ 


Η κάλυψη της επιφάνεια του χάρτινου καπέλου με μία, επί της ουσίας, δεύτερη στρώση χαρτιού και μάλιστα σε έντονες αποχρώσεις ασφαλώς μειώνει το φως που διαχέεται στον χώρο από  DIY φωτιστικά αυτής της μορφής.

Γι αυτό και είναι κατάλληλα για διακοσμητικό - βοηθητικό φωτισμό, για να φωτίσετε ατμοφαιρικά ένα συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού ή και του μπαλκονιού ή ακόμη και για χρήση σαν φώτα νύχτας σε παιδικά δωμάτια με την χρήση μιας λάμπας χαμηλής ισχύος.

Οι λάμπες led είναι οι πιο ενδεδειγμένες όχι μόνο λόγω της μικρής τους κατανάλωσης σε ρεύμα αλλά και επειδή δεν παράγουν θερμότητα και έτσι δεν επηρεάζουν το χαρτί ή όποιο άλλο υλικό ή μέσο συγκόλλησης χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή, όπως οι συμβατικές λάμπες πυρακτώσεως.
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ