2023-08-11 12:30:07
Φωτογραφία για Πνιγμός 11χρονου: Που βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον θάνατο του γιου του - Τι είπε η μητέρα στον Δήμαρχο;
Ο Δημήτρης Καρύδης, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» το πρωί της Παρασκευής, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχτηκαν, πριν αλλά και μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

«Η μητέρα του με ενημέρωσε γύρω στις 5.30 το απόγευμα. Ένα ολόκληρο νησί έγινε ανάστατο. Βγήκαμε όλοι έξω και ψάχναμε το παιδί. Δυστυχώς αποτέλεσμα δεν είχαμε. Αναγκαστήκαμε και είπαμε σε μία ομάδα εδώ συμπολιτών, να πέσει στη θάλασσα και να ψάξει, μήπως το παιδί έχει πνιγεί. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, τις οποίες έχουμε βάλει ως οριοθέτηση για να μην κολυμπούν κοντά στο αλιευτικό», ανέφερε αρχικά ο Δήμαρχος.

Ο ίδιος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ακούστηκαν πολλές ασάφειες. Εγώ θλίβομαι γιατί χάθηκε ένα πατριωτάκι μας, χάθηκε ένα ξαδερφάκι μας γιατί τυχαίνει με την οικογένεια να είμαστε συγγενείς. Δεν μπορώ να εκφραστώ με λόγια».


Παράλληλα ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας του 11χρονου, όταν του τηλεφώνησε και ξεκίνησε η κινητοποίηση για να βρεθεί ο 11χρονος γιος της.

«Ενημερώθηκα από την μητέρα του στις 5.30 το απόγευμα από τη μητέρα του ότι “Δημήτρη μου, έχουμε χάσει τον Χρήστο”. Από εκεί και ύστερα ενημέρωσα και βγήκαν όλοι» ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας. 

«Η οικογένεια έχει σπίτι εδώ, είναι ντόπια. Δυστυχώς ενημερώθηκα ότι λένε πως ο δήμαρχος πήγε για τσίπουρα μετά το συμβάν. Εγώ ήμουν με τη μητέρα του, τη Φιλίτσα΄. Όταν πήγα να βρω την μητέρα του παιδιού, έπεσε στην αγκαλιά μου και μου είπε: “Ξέρεις, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κινητοποίηση που έκανες”. Ο κύριος Σταμούλης δεν έχει έρθει, το παιδί μπήκε στον νεκροθάλαμο του νησιού. Θα πάει το απόγευμα στη Σάμο για τη νεκροψία. Μπορεί να πάει αεροπορικώς στη Σάμο ο κύριος Σταμούλης» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ