2023-08-11 12:00:03
Φωτογραφία για Γιατί το Ρετιρέ δεν είχε φινάλε;
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο ηθοποιός και βιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο που έπαιζε στο Ρετιρέ αλλά και τους λόγους που η δημοφιλής σειρά δεν είχε φινάλε.

 «Το Ρετιρέ είναι ένα πολύ γλυκό, αλλά και ένα πικρό κομμάτι της ζωής μου», αναφέρει ο Μάκης Δελαπόρτας και συνεχίζει: «Και αυτό γιατί στα πρώτα γυρίσματα του Ρετιρέ έχασα τον πατέρα μου. Αυτό ήταν για μένα ένα αγκάθι. Κάποιες σκηνές μού θυμίζουν το βαρύ κλίμα που βίωνα τότε παρασκηνιακά και που έπρεπε να προσπερνάω μπροστά στην κάμερα».

«Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ όμως να το βάλω στην άκρη και βλέπω το Ρετιρέ όσες φορές τύχει, με νοσταλγία. Είχα κι έναν πολύ σπουδαίο δάσκαλο, τον Γιάννη Δαλιανίδη, μεγάλωσα με τις ταινίες του».

Ερωτηθείς για τους λόγους που το Ρετιρέ δεν είχε φινάλε, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε: «Δεν έχει φινάλε το Ρετιρέ, γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να συνεχίσουν. Ο Δαλιανίδης εγωιστικά είπε όχι και αποφάσισε να το σταματήσει και να γυρίσει τους Μικρομεσαίους».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ