2023-08-11 12:05:18
Φωτογραφία για Μετά από τόσες αποχωρήσεις από τη «Μουρμούρα» θα...
Ο Τόλης Παπαδημητρίου έκανε τη... διαφορά μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ως Κανάτης. Το θέμα είναι όμως, φεύγει ή μένει μετά από τόσες αποχωρήσεις σε μία από τις μακροβιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης;

«Η εμπειρία της Μουρμούρας είναι πολύ καλή για μένα. Είναι μεγάλη τύχη που αυτός ο ρόλος που δημιούργησε ο Θέμης Γκυρτής ταίριαξε τόσο καλά με αυτό που μπορώ να κάνω» είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος και συνέχισε: «Μάλιστα, ενώ ο χαρακτήρας ήταν να εμφανιστεί για λίγο, τελικά έμεινε στη σειρά. Η Μουρμούρα μού δίνει την ευκαιρία να δείξω τα ταλέντα μου».

Συνεχίζεται αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι»;

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου, που υποδύθηκαν το ζευγάρι με το οποίο είχα αλληλεπίδραση, έφυγαν, αλλά ο δικός μου χαρακτήρας μένει. Σίγουρα θα εμφανιστεί λοιπόν και του χρόνου ο Κανάτης, γιατί είναι ο συνδετικός κρίκος με το ζευγάρι που έρχεται.


Γιατί πιστεύεις ότι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ ο χαρακτήρας του Ηλία Κανάτη;

Έχει αγαπηθεί γιατί όλοι θέλουν – κατά βάθος – να είναι λίγο σαν κι αυτόν. Κι εγώ θα ήθελα. Έχω κάποια κοινά στοιχεία μαζί του, όπως είναι η τρέλα του, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τόλης Παπαδημητρίου αναφέρεται και στην επιθυμία του να γράψει εξ ολοκλήρου μία δική του τηλεοπτική σειρά στο μέλλον.

«Δεν είναι μόνο στο πίσω μέρος του μυαλού μου αλλά και στο συρτάρι μου. Έχω γράψει κάτι, το οποίο ίσως χρειάζεται αλλαγές. Έχω βρει και κάποιους – φύσει και θέσει – κωμικούς ηθοποιούς που θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε όλοι μαζί σε αυτό που έχω οραματιστεί. Ο κόσμος πιστεύω ότι θα ταυτιστεί, γιατί χρειάζεται την κωμωδία», εξομολογείται ο σεναριογράφος.

Πηγή: My TV

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτός ανανέωσε με τον ΑΝΤ1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτός ανανέωσε με τον ΑΝΤ1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ