2023-08-14 17:00:03
Φωτογραφία για Το προξενιό της Ιουλίας - Δημήτρης Αλεξανδρής ο Στασινόπουλος έχει βαθιά αίσθηση δικαίου

  





Έναν θετικό χαρακτήρα με καθαρότητα – όπως λέει ο ίδιος - ήθελε να ενσαρκώσει τη νέα σεζόν ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής και αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνεται ότι τα βρήκε στον Κωστή Στασινόπουλο, στο «Προξενιό της Ιουλίας».  



Ο Στασινόπουλος είναι ο διοικητής Χωροφυλακής της Λάρισας που φέρει το βαθμό του ταγματάρχη. Είναι άνθρωπος του καθήκοντος, σοβαρός που του αρέσει να έχει εξουσία και κύρος, αλλά, δεν τα έχει καταχραστεί ποτέ.



 



«Ο Κωστής Στασινόπουλος πιστεύει στο νόμο, στην οικογένεια, στον κοινωνικό ιστό. Είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και έχει βαθιά αίσθηση δικαίου. Κατάγεται από εργατική οικογένεια και καταφέρνει να γίνει διοικητής. Ζει μια επιτυχημένη, ευτυχισμένη θα έλεγα ζωή. Νιώθει ικανοποιημένος από τη ζωή του αφού ό,τι θέλησε έχει καταφέρει να το αποκτήσει. Είναι ένας χαρακτήρας που έχει, βέβαια, και τις σκοτεινές πλευρές και τους διχασμούς του και δε θα λείψουν και οι δοκιμασίες», λέει ο Δημήτρης Αλεξανδρής.  



Η σειρά παρουσιάζει κάποια δυσκολία καθώς αναφέρεται σε περασμένες εποχές κάτι που απαιτεί ψάξιμο, έρευνα και ιδιαίτερη φροντίδα από τον ίδιο, αλλά αυτό είναι κάτι που τον ιντριγκάρει.   



Πώς προσεγγίζει, όμως, τους ρόλους του; «Εμβαθύνοντας σε κάθε χαρακτήρα βάζουμε τα όνειρα και τους εφιάλτες μας. Προσπαθούμε να αποκτήσει κάτι από εμάς. Εξαρτάται κάθε φορά η προσέγγιση από τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις τη ζωή».



Και καταλήγει, «θέλω να αγαπηθεί η σειρά και οι ήρωές της. Να ταυτιστεί ο θεατής με τις αγωνίες των χαρακτήρων, να ανακαλύψει πτυχές του εαυτού του σε αυτούς».   



 



Η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη (εκδόσεις Ψυχογιός). Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και την σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός, σε παραγωγή Διονύση Παναγιωτάκη – Primavisione.



Τους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού.



Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ