2023-08-14 16:30:05
Φωτογραφία για Φουλ στα ριάλιτι σόου -  Αυτός είναι ο προγραμματισμός του STAR
«Κλείδωσε» το νέο πρόγραμμα του STAR που θα έχει στο prime time.

Το STAR τόλμησε και πέτυχε με το «IQ 160», σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη, που θα συνεχιστεί. Νίκος Κουρής και Σμαράγδα Καρύδη θα προσπαθήσουν ξανά να λύσουν αστυνομικές ιστορίες και να χαρίσουν γέλιο όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν. Οι ιθύνοντες της Κηφισιάς είπαν το «ναι» σε μία ακόμη παραγωγή, που θα φέρει τον τίτλο «Μαύροι πίνακες» και θα προβληθεί για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Με την υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν, κάθε επεισόδιο θα είναι και μια ξεχωριστή ιστορία μυστηρίου και σασπένς.

Τη λίστα με τις σειρές του STAR ολοκληρώνει μία κωμωδία με τίτλο «Στα σύνορα». Σε ένα χωριό, κοντά στα σύνορα, μία αξιαγάπητη γιαγιά ζει με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, επιστρέφει από τις σπουδές της, για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση. Καθ’ οδόν, γνωρίζει έναν γοητευτικό αστυνομικό, ο οποίος μόλις έχει πάρει μετάθεση στο ίδιο χωριό
. Πώς θα αντιμετωπίσουν τη σπίθα που δημιουργείται ανάμεσά τους; Τι υποδοχή θα συναντήσει ο νέος αστυνόμος στο χωριό; Και πώς θα αντιδράσει εκείνη, όταν ενημερωθεί ότι η επιχείρηση της γιαγιάς της δεν είναι και τόσο νόμιμη; Υρώ Μανέ, Κώστας Κόκλας, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση, Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ρένος Ρώτας, Βαλέρια Κουρούπη, Πάρις Θωμόπουλος, Έλενα Ασημακοπούλου, Βασίλης Τριανταφύλλου, πρωταγωνιστούν και ακολουθούν τις οδηγίες του Βασίλη Θωμόπουλου, σκηνοθέτη των μεγαλύτερων κωμικών επιτυχιών.

Φουλ στα ριάλιτι σόου

Στα ριάλιτι σόου θα επενδύσει το STAR, την ερχόμενη σεζόν. Ήδη, τα τελευταία 24ώρα, στον αέρα βρίσκεται το τρέιλερ για το νέο κύκλο του «MasterChef». Αν και το ριάλιτι μαγειρικής θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, τα στελέχη παρακινούν τους επίδοξους μάγειρες να δηλώσουν συμμετοχή. Από το πρώτο αυτό βίντεο ανακοινώνονται και κάποιες αλλαγές. Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ. Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα αναλάβουν ξανά χρέη κριτών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρώτο μισό της χρονιάς, θα βρεθεί στο τιμόνι της «Φάρμας». Το φορμάτ, που συστήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA αλλά πρόσφατα προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, είναι από τα ριάλιτι που θα απασχολήσουν. Ειδικά, τώρα, που παρουσιαστής θα είναι ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο σεφ. «Το STAR καλωσορίζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τη “Φάρμα” στο πρόγραμμά του! Παρουσιαστής, ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει για την απλότητά του, και έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με την αμεσότητα και με το εύστοχο χιούμορ, που έχει δημιουργήσει δική του σχολή», αναφερόταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Το πρώτο μισό, στον αέρα θα βγει επίσης το «Fame Story». Η πιο διάσημη, τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, ανοίγει ξανά τις πόρτες της! Ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην πιο σύγχρονη εικόνα του, μέσα από το Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι. Ο κορυφαίος μουσικός διαγωνισμός, όπου αγόρια και κορίτσια με μοναδική φωνή, με πάθος για το τραγούδι και στόχο να γίνουν τα επόμενα μουσικά είδωλα, ακολουθούν ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από κορυφαίους καθηγητές στη φωνητική, την ερμηνεία, την κινησιολογία, το χορό και την έκφραση επάνω στη σκηνή. Απόλυτος στόχος, η ανάδειξη και η ανάπτυξη των φωνητικών και μουσικών δεξιοτήτων των σπουδαστών. Η εκπαίδευση εμπλουτίζεται με πρόσθετα ενισχυτικά μαθήματα, που βοηθούν τόσο στη συνολική εμφάνιση όσο και στη διαμόρφωση της προσωπικής τους ταυτότητας ως καλλιτέχνες: social media training, σεμινάρια image making και styling, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία, που θα βοηθήσουν τους επίλεκτους της Ακαδημίας του «Fame Story» να αναδείξουν τα χαρίσματά τους και να αποκτήσουν star quality! Αυτός ή αυτή, που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα λάβει και ένα από τα πιο σημαντικά και τιμητικά έπαθλα, που έχουν υπάρξει ποτέ σε μουσικό reality show! Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο σε γνωστό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού το 2024! Επιπλέον, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ! Nα σημειωθεί ότι στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί ο Νίκος Κοκλώνης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ