2023-08-17 15:00:04
Φωτογραφία για Μιλένα Ηλιοπούλου: Αποκάλυψε το νέο τηλεοπτικό της βήμα με μια ανάρτηση

Η Μιλένα Ηλιοπούλου κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις την τρέχουσα σεζόν στο πλευρό του Νίκου Υποφάντη, μέσα από τη συχνότητα του Action 24.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, όμως, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα μετακομίσει στην καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού με παρτενέρ την Ντόρα Κουτροκόη. Που θα βρεθεί, λοιπόν, η δημοσιογράφος τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Τετάρτη, θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό για το νέο της βήμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Και αυτό μιας και η Μιλένα Ηλιοπούλου θα καλημερίζει στο εξής το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σαββατοκύριακο, επίσης από την συχνότητα του Action 24, έχοντας αυτή τη φορά παρτενέρ τον δημοσιογράφο Γιώργο Παγάνη στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Action Σαββατοκύριακο».

«Από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, 07:00 – 11:00, Action Σαββατοκύριακο» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η Μιλένα Ηλιοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ